DEČIJA ZEMLJA ČUDA

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Borhesova 21, Altina
Beograd Telefon: 065/4558-856
E-mail: tasatashe@gmail.com

4.5/ 5stars

Vrtić u Beogradu – Dečija zemlja čuda, pruža svim mališanima bezbrižno detinjstvo u prijatnoj atmosferi.

U kompletno novom objektu nalazi se vrtić, u kom se pružaju usluge:

– Dečiji vrtić
– Dečije jaslice
– Predškolska ustanova
– Individualni rad sa diplomiranim surdologom
– Individualni rad sa diplomiranim logopedom
– Celodnevni boravak za decu
– Produženi boravak za osnovce
– Hrana iz vrtića
– Jelovnik zdrave hrane (žitarice od celog zrna, kuvana i pečena hrana)
– Jelovnik po potrebama deteta
– Ograđeno dvorište
– Video nadzor
– Dodatne aktivnosti za decu (engleski jezik, fudbal, balet, joga)

Ako želite za svoje dete samo najbolje i van vremena koje provodi kod kuće, odnosno i tokom boravka u vrtiću, bitna Vam je svaka usluga koju vrtić pruža. Od samog prostora, higijene, igračaka, preko hrane i dnevnog jelovnika, do dvorišta i nadzora dece koji se omogućava vaspitačima.
Svakom detetu je potrebna pažnja i svakodnevni rad sa njim, kako bi se dete oformilo kasnije u kompletnu i zdravu ličnost. Naša predškolska ustanova Dečija zemlja čuda se upravo bavi svim ovim stavkama, kako bi zadovoljstvo dece, a i roditelja bilo potpuno.

Opšti cilj naše ustanove Dečija zemlja čuda je vaspitno – obrazovni rad, da dete upozna sebe i otkrije svoje veštine i sposobnosti, da se socijalizuje kroz iskustvo sa drugima, kao i da upozna svet oko sebe delujući na njega.

Prostorije vrtića su kompletno nove, 150 m2 kompletno prilagođene potrebama dece, sa novim igračkama i nameštajem. Dvorište je ograđeno, površine 7 ari, i uređeno za decu, a celokupni objekat (unutrašnost i dvorište) je pod video nadzorom.
Što se tiče obroka dece, sva hrana se sprema u vrtiću u kuhinji koja ispunjava sve standarde. Sprovodi se program zdrave ishrane, sa žitaricama od celog zrna, bez mesnih prerađevina, industrijske hrane i prženja jela, jer svi znamo koliko je bitna zdrava ishrana za zdrav i normalan rast dece. U dogovoru sa roditeljima i potrebama deteta moguće je korigovanje jelovnika (alergije, vegeterijanski obroci,…).
Postoji i mogućnost individualnog rada sa diplomiranih surdologom i logopedom, sve po individualnim potrebama deteta sa oštećenim sluhom ili problemima u govoru. Dodatne aktivnosti koje se redovno kod nas sprovode su engleski jezik i sportovi za decu kao što su fudbal, yoga i balet, sve kroz igru i zabavu, jer se tako najbolje uči.

Najbolji razlog zašto da izaberete Dečiju zemlju čuda je jer mi vodimo računa koja su interesovanja i potrebe dece koja borave kod nas. Pristupamo svakom detetu individualno i sa puno pažnje jer svako od nas je individua za sebe, ima svoj tempo, način i put razvoja.

Organizujemo i prevoz dece.


Nalazimo se na Altini, u blizini vrtića Milica, odnosno na adresi:
Borhesova 21, Altina, Zemun.

Radno vreme vrtića Dečija zemlja čuda: ponedeljak – petak od 07h do 17:30h.

Vaš Vrtić Dečija zemlja čuda, Altina, Zemun.

FACEBOOK