DEČIJI VRTIĆ DEDIKS KIDS - PREDŠKOLSKA USTANOVA

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Kikindska 9, Borča
Beograd Telefon: 011/3322-175, 065/666-555-4, 064/1382-413
E-mail: dedikskids@gmail.com
Sajt: www.dedikskids.rs

4.5/ 5stars

MI SE BAVIMO VAŠOM DECOM DOĐITE I UVERITE SE SAMI !!!
JASLICE, VRTIĆ, PREDŠKOLSKI PROGRAM

Dediks kids je novoizgrađena privatna predskolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem br.022-05-28/2013-07 od 18.11.2013,čime naglašavamo da smo ovlašćeni od strane istog da obavljamo pripremno predškolski program.

Objekat poseduje 700m2 raspoloživog prostora, sa prostorijama sa najmanje 50m2 površine i sa propisanom visinom i količinom svetlosti, te kvadraturom po detetu. Objekat ima centralno i podno grejanje, a pod je prekriven najkvalitetnijom podlogom parketom i kompletna instalacija je urađena od negorućih kablova. Utičnice i prekidači su na propisanoj visini. Prostorije su klimatizovane. Ustanova ima radne sobe prilagođene uzrastu deteta, sopstvenu kuhinju, vešernicu, salu za fizičko vaspitanje, učionicu za strane jezike, sobu za izolaciju u slučaju promene zdravstvenog stanja deteta. Objekat ima dvorište, 200m2 prostora prekrivenog veštačkom travom i gumenim pločama. Deca mogu tokom cele godine koristiti balon salu koja se nalazi pored samog objekta. Obezbeđen parking.

Poseban akcenat stavljamo na to da sa decom rade školovani vaspitači i medicinske sestre vaspitači…. U redovan boravak je uključeno i učenje engleskog jezika za decu od 3-6 godina. Ostvarili smo saradnju i sa logopedom, psihologom, fizijatrom, pedijatrom i stomatologom koji na određeno vreme vrše preglede i testiranja dece kako bi kvalitetno pratili njihov  rast i razvoj.

Organizujemo i razne izlete, radionice, individualne i grupne roditeljske sastanke…

VAŠE POVERENJE JE NAŠA ENERGIJA!!!!!!!!