Zatvori
DEČIJI VRTIĆ IZVRNUTA TORTA Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd translate.Član 5 godina

DEČIJI VRTIĆ IZVRNUTA TORTA

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 18:00
Utorak 07:00 - 18:00
Sreda 07:00 - 18:00
Četvrtak 07:00 - 18:00
Petak 07:00 - 18:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 67, 94

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Akreditovana privatna predškolska ustanova „IZVRNUTA TORTA”, sa mogućnošću upisa dece uz subvencije Grada Beograda, nalazi se u središtu Novog Beograda, Milutina Milankovića 110. Blizina velikih saobraćajnica i odlična mreža javnog saobraćaja čini našu lokaciju lako dostupnom iz svih delova grada.

U neposrednoj smo blizini ŠTARK Arene, velikih poslovnih centara poput NavigatorNordeus, Erste Bank Sirius, Green Heart, Belgrade Office ParkAirport City, a opet ušuškani među stambenim zgradama sa direktnim izlazom na prostrani park koji nema dodir sa ulicom. Zelena površina koja okružuje celokupan prostor vrtića sa zadnje strane omogućava našim mališanima bezbedan boravak u prirodi, kao i sprovođenje niza aktivnosti van prostorija vrtića.

Rad kolektiva vrtića „IZVRNUTA TORTA” - vaspitača i stručnih saradnika, koordiniraju dečiji pedagog i psiholog, a vaspitno - obrazovni tim sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom svakodnevno vodi računa o bezbednosti, zdravlju, vaspitanju i obrazovanju dece u vrtiću – od jaslenog (10 meseci do 3 godine), preko vrtićkog (od 3 do 6 godina), do predškolskog uzrasta.

IZVRNUTA TORTA” je vrtić koji podstiče želju za istraživanjem, igrom i učenjem, sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja dece. Želimo da naša deca kroz igru nauče da vrednuju sebe i druge, da se slobodno i jasno izražavaju, da sami stvaraju, zaključuju i kreiraju.

Predškolska ustanova „IZVRNUTA TORTA“ je licencirana za primenu NTC sistema učenja – specijalizovanog programa za edukaciju dece, roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i veštine mogu da primene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa decom. Osnovni cilj programa je da stimuliše mentalni razvoj dece, razvije koordinaciju pokreta i motorike,  brzinu razmišljanja i zaključivanja, ali i spreči poremećaj koncentracije i pažnje i prevenira disleksiju (www.ntcucenje.com).

Pored osnovnog modela brige o deci i vaspitanja dece, u vrtiću „IZVRNUTA TORTA” na raspolaganju su vam i dodatni sadržaji poput razvojnih sportskih aktivnosti, stranih jezika, specijalizovanih matematičkih, muzičkih, likovnih, radionica, obilazaka ustanova od interesa poput muzeja, pozorišta, bisokopa i sl, kao i odlazaka na izlete i rekreativnu nastavu.

Jelovnik vrtića „IZVRNUTA TORTA” obuhvata sve što je deci potrebno za pravilan rast i razvoj, a za ukusne i hranljive obroke je zaslužna „Mala kujna”, prva specijalizovana kuhinja za decu www.malakujna.rs.

Za sve dodatne informacije možete da posetite naš sajt www.izvrnutatorta.rs ili da nas kontaktirate putem telefona i e-maila:

011/311-09-02
064/129-83-75
065/311-09-03

info@izvrnutatorta.rs