Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Učestvujte u našem kvizu "Koliko dobro poznaješ Beograd?" i osvojite vredne nagrade! Saznajte više...
MONTESORI VRTIĆ SMARTKOS

MONTESORI VRTIĆ SMARTKOS

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 18:00
Utorak 07:00 - 18:00
Sreda 07:00 - 18:00
Četvrtak 07:00 - 18:00
Petak 07:00 - 18:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 68, E5

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeVrtić Smartkos radi po jedinstvenom Montesori programu. Osmišljen je tako da podstiče samopouzdanje, inicijativnost, radoznalost, šira interesovanja, motivaciju za napredovanjem, odgovornost i kreativnost kod dece.

Ciljevi postavljeni programom rada vrtića Smartkos, ostvaruju se upotrebom Montesori materijala iz oblasti senzornog, kosmičkog, matematičkog, jezičkog  i praktičnog obrazovanja. Prateći ovaj program, dete se osposobljava da se samostalno brine o sebi, svojoj okolini i drugim ljudima. Sazreva fizički, emocionalno i socijalno. Pedagozi i vaspitači u toplom i stimulativnom okruženju imaju dvojnu ulogu: kao neko ko ih prati i posmatra težeći da razvija kreativan duh kod deteta i osposobi ga da samostalno obavlja svakodnevne aktivnosti.

Pored obaveznog Montesori programa, organizujemo sledeće aktivnosti: školicu glume i sporta, psihološku i kreativnu radionicu, školicu engleskog jezika i rad sa decom školskog uzrasta. Grupe su mešovite, za uzrast od 2 – 6 godina. Starija deca služe kao uzor mlađoj, čineći tako prostor zajednicom gde svi uče.

Deca upijaju sve aspekte okruženja bez napora i zamaranja. U Smartkosu je osnovno okruženje pažljivo pripremljeno, nameštaj je po dimenzijama prilagođen deci, sa ciljem da im pruži udobnost i samostalno funkcionisanje.

Čekamo Vas, upis je u toku!

 

 

Foto

MONTESORI VRTIĆ SMARTKOS Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd
MONTESORI VRTIĆ SMARTKOS Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd
MONTESORI VRTIĆ SMARTKOS Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd