Zatvori
MONTESORI VRTIĆ SMARTKOS Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd translate.Član 5 godina

MONTESORI VRTIĆ SMARTKOS

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 18:00
Utorak 07:00 - 18:00
Sreda 07:00 - 18:00
Četvrtak 07:00 - 18:00
Petak 07:00 - 18:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 68, E5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Vrtić Smartkos radi po jedinstvenom Montesori programu. Osmišljen je tako da podstiče samopouzdanje, inicijativnost, radoznalost, šira interesovanja, motivaciju za napredovanjem, odgovornost i kreativnost kod dece.

Ciljevi postavljeni programom rada vrtića Smartkos, ostvaruju se upotrebom Montesori materijala iz oblasti senzornog, kosmičkog, matematičkog, jezičkog  i praktičnog obrazovanja. Prateći ovaj program, dete se osposobljava da se samostalno brine o sebi, svojoj okolini i drugim ljudima. Sazreva fizički, emocionalno i socijalno. Pedagozi i vaspitači u toplom i stimulativnom okruženju imaju dvojnu ulogu: kao neko ko ih prati i posmatra težeći da razvija kreativan duh kod deteta i osposobi ga da samostalno obavlja svakodnevne aktivnosti.

Pored obaveznog Montesori programa, organizujemo sledeće aktivnosti: školicu glume i sporta, psihološku i kreativnu radionicu, školicu engleskog jezika i rad sa decom školskog uzrasta. Grupe su mešovite, za uzrast od 2 – 6 godina. Starija deca služe kao uzor mlađoj, čineći tako prostor zajednicom gde svi uče.

Deca upijaju sve aspekte okruženja bez napora i zamaranja. U Smartkosu je osnovno okruženje pažljivo pripremljeno, nameštaj je po dimenzijama prilagođen deci, sa ciljem da im pruži udobnost i samostalno funkcionisanje.

Čekamo Vas, upis je u toku!

 

 

Foto