PREDŠKOLSKA USTANOVA CVETIĆ SREĆKO

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 490/1, (Hrizantema 2) Kumodraž
Beograd Telefon: 011/3948-505, 065/8066-778
E-mail: cveticsrecko@gmail.com
Sajt: www.cveticsrecko.co.rs

4/ 5stars

Vrtić Cvetić Srećko je predškolska ustanova akreditovana od Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja.

Radno vreme: 06-18h

Nalazi se u ulici Vojvode Stepe 490/I (Hrizantema br. 2) u Beogradu, na opštini Voždovac, u mirnom kraju naselja Kumodraž, u zasebnom objektu, moderno dizajniranoj i funkcionalno opremljenoj kući sa uređenim parkom. Vrtić zadovoljava sve uslove za celodnevni boravak dece. Bezbednost objekta i dece je na prvom mestu.

UPIS DECE TOKOM CELE GODINE UZ SUBVENCIJU GRADA!

Cvetić Srećko je EKO-VRTIĆ koji ima toplinu porodičnog doma. U velikom prelepom dvorištu negujemo eko-baštu. Sadimo organsko povrće, koje okopavamo, plevimo, zalivamo, beremo i uživamo u zrelim plodovima koje smo sami proizveli. Deca u našem vrtiću bosa trče po travi, igraju se u pesku, hrane se zdravo, provode dosta  vremena na čistom vazduhu na nadmorskoj visini od 300m gde je "ruža vetrova", u blizini Avale. Razvijamo kod dece ekološku svest i brigu o zdravlju.

Program vrtića:
- U vrtiću decu ekološki obrazujemo: učimo ih da brinu o okolini, da prepoznaju i koriste reciklirani materijal, da razviju ekološku svest o značaju prirode i očuvanju zdrave okoline.
- Primenjujući svakodnevno u praksi NTC sistem, deca su aktivna, vesela, maštovita i uče kroz igru.
- Primenjujući Montesori pedagogiju u radu, pomažemo svakom detetu da se optimalno razvija i to u atmosferi koja podstiče saradnju, da razvija unutrašnju motivaciju i sposobnost da se uči kroz lično iskustvo.
- Organizujemo dodatne aktivnosti po izboru roditelja: školicu engleskog jezika, školicu sporta, usluge pedijatra i stomatologa.
- Vrtić ima stručne saradnike psihologa, pedagoga i logopeda  koji se brinu o svim aspektima dobrog zdravlja razvoja dece do polaska u školu.