Zatvori
PREDŠKOLSKA USTANOVA FANTASY Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd translate.Član 5 godina

PREDŠKOLSKA USTANOVA FANTASY

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 17:00
Utorak 07:00 - 17:00
Sreda 07:00 - 17:00
Četvrtak 07:00 - 17:00
Petak 07:00 - 17:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 24

Dodatne Lokacije

Vrtić "Fantasy" je licencirana predškolska ustanova koja ispunjava zakonom propisane uslove Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja države Srbije. Osnovana je 15 avgusta 1991 godine.

Vrtić se sastoji iz pet homogenih grupa uzrasta od 12 meseci do 7 godina, uključujući pripremnu preškolsku grupu.

Radno vreme je od 7-17h.

Imamo 24 stalno zaposlena radnika od kojih 14 rade sa decom.

U sklopu vrtića imamo kuhinju u kojoj se svakodnevno priprema četiri obroka: Doručak, užina, ručak, užina.
Vrtić radi po novim osnovama programa "Godine Uzleta", čiji je glavni cilj povratak dece prirodi i prirodnim materijalima. Primenjujemo i elemente metode "Pasquali-Agazzi", čiji je centar za pedagoška istraživanja u Bresci, u Italiji, ali ima i elemenata Montesori metode. Njihove metode su vrlo bliske vrednostima koje mi želimo da ostvarimo, a to su: "za život kroz život, unapređivanje celokupnog formiranja ličnosti, vaspitavanje za mir, vaspitavanje kroz komunikaciju i dijalog, razumevanje i poštovanje prirode, lepo ponašanje. Trudimo se da ove vrednosti primenimo gradeći sa decom odnos poštovanja, poverenja i ljubavi.
Aktivnosti u vrtiću se odvijaju dvojezično na srpskom i francuskom jeziku. Kao deo celokupnog vaspitno obrazovnog programa imamo i zasebne časove baleta, ritmike, gimnastike i muzičkog koji su uključeni u cenu vrtića.
Verujemo da se dete može uspešno razvijati samo ako su stimulisane sve dimenzije njegove ličnosti. Stoga pristupamo detetu kroz sve aspekte: fizičke, intelektualne i psihomotoričke. Dakle, svestrano razvijamo detetove perceptivno-senzorne, lingvističke, intelektualne, emotivne i motoričke sposobnosti.

"Posegni za Suncem, pa iako ne uspeš, bićeš okružen Zvezdama!"

Foto