Zatvori
PREDŠKOLSKA USTANOVA ISKRA Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

PREDŠKOLSKA USTANOVA ISKRA

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 06:30 - 18:00
Utorak 06:30 - 18:00
Sreda 06:30 - 18:00
Četvrtak 06:30 - 18:00
Petak 06:30 - 18:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 400, 401, 402, 403, 405,406, 407, 408, 409, 503

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking

Vrtić "Iskra" smešten je u prijatnom okruženju Paunovog brega. Ovde naši mališani provode dane u igri, osećajući se prihvaćeno, sigurno i najvažnije dovoljno nezavisno da dan za danom razvijaju svoje potencijale kroz igru i razne aktivnosti. U radu sa decom primenjujemo model A koji obuhvata otvoreniji sistem obrazovanja koji se prilagođava interesovanju dece.

Naše prelepo dvorište je važan element naše ustanove kao jedna od glavnih lokacija gde mališani uče, igraju se i razvijaju. Kroz pokret, igru, istraživanje stvarnog sveta i brojne aktivnosti na otvorenom, zadovoljavamo prirodnu dečiju težnju za igrom i otkrivanjem. Takođe ne ograničavamo decu po godištu, već se različite uzrasne grupe zajedno igraju i uče jedni od drugih.

Naši programi osluškuju potrebe dece i roditelja, ali važnije samih mališana da bismo prepoznali njihov pun potencijal i podsticali ih da dalje razvijaju svoja interesovanja. Rad uz otvorenu komunikaciju osigurava da ćemo da ispravno razvijemo sve kapacitete naših mališana - od intelektualnih do fizičkih, psihomotoričkih i tako dalje. Najvažnije je da nam veruju i znaju da imaju našu punu podršku i ljubav.

Prednosti našeg vrtića su:
* obrazovni kadar – tim koji će opravdati Vaše poverenje potkovan je mladim, obrazovanim i entuzijastičnim kadrom i čine ga, pored vaspitača i medicinskih sestara vaspitača, logoped i pedijatar.
* rad u malim grupama – optimalan broj dece u jednoj grupi omogućava kvalitetan rad sa celom grupom.
* individualni pristup svakom detetu – svako dete je posebno i mi činimo da se tako i oseća.

U našem vrtiću, naš logoped koji poseduje dugogodišnje iskustvo ima jako važnu ulogu u svakodnevnici naših mališana i njihovom razvoju. Nije tu samo za kada se javi neki problem, već svakoga dana radi sa decom da kroz zabavne aktivnosti i igru stimuliše njihove govorne sposobnosti, produžava pažnju, bogati njihov rečnik i uči ih da se ispravno i adekvatno izražavaju u različitim situacijama.

Jednom mesečno nam takođe dolazi i pedijatar da obavi redovnu procenu zdravstvenog stanja naše dece.

* savršeno isplaniran dan – kroz detaljan plan realizujemo brojne aktivnosti i podstičemo sve aspekte razvoja.
* jednodnevni izleti i putovanja, kao i letovanja – posete pozorišta, bioskopa, muzeja i mnogih drugih kulturnih znamenitosti i interesantnih sadržaja.
* dodatne aktivnosti – školica stranog jezika, sporta, plesa, folklora, glume, muzike kao i Relax kids program.
* stručno usavršavanje – naši zaposleni vredno i predano rade na svom stručnom usavršavanju, željni novih saznanja i tehnika rada.
* uključivanje roditelja u rad vrtića – roditelji kao naši partneri uključeni su u rad kroz radionice i gostovanja tokom čega se razvija interaktivan odnos između učesnika

Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih.