Zatvori
VRTIĆ MAPA Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

VRTIĆ MAPA

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 18:00
Utorak 07:00 - 18:00
Sreda 07:00 - 18:00
Četvrtak 07:00 - 18:00
Petak 07:00 - 18:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 15, 18, 78, 81, 81L, 85

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Vrtic Mapa se nalazi u predivnom kompleksu Tri Nove u Zemunu. Vrtić Mapa je verifikovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Vrtić poseduje parking mesta ispred samih ulaza i ograđeno dvorište. Boravišni prostor od 280 kvadrata je brižljivo organizovan da zadovolji sve potrebe dece od jaslenog do predškolskog uzrasta organizovanih u 4 grupe.

Ponosni smo što na raspolaganju imamo predivno dvorište puno zelenila gde će naši mališani moći da provode vreme na svežem vazduhu kao i da imaju nastavu u prirodi.

Opremljen je po najsavremenijim standardima i kao takav doprinosi kreativnom istraživanju i nesmetanom razvoju igre, kroz koji se odvija vaspitno-obrazovni rad.

Prirodni materijali, ekološka didaktika, pastelne boje, pregršt prirodnog svetla, dva ulaza (za jasleni i vrtićki deo) i prostrano igralište čine podsticajno okruženje za kreativno i sigurno odrastanje vaše dece.

Uz pomoć našeg stručnog tima stvaramo atmosferu u kojoj se svako dete oseća voljeno i srećno i svakom detetu pristupamo sa uverenjem da je ličnost za sebe sa jedinstvenim sposobnostima i razvojnim karakteristikama.

Ishrana dece u vrtiću je nutritivno uravnotežena i izbalansirana a jelovnik je sastavljen od strane nutricioniste i sadrži sve što je potrebno za pravilan rast i razvoj ali i imunitet dece. Sveži, ukusni i zdravi obroci su nam svakoga dana dostavljeni od strane proverene ketering službe i obuhvataju dva glavna obroka (doručak i ručak) i dve užine (voćne i slatko/slane).

Verujemo da je svakodnevna fizička aktivnost neophodna za pravilan razvoj dece tako da mališani svakoga jutra imaju jutarnju gimnastiku po programu koji je sastavio naš profesor fizičke kulture.

U naše redovne aktivnosti ulaze sportić i časovi engleskog jezika koji su uključeni u cenu vrtića.

Кao dodatne aktivnosti nudimo balet, dramske, likovne i muzičke radionice u zavisnosti od interesovanja dece i roditelja.

Organizujemo izlete, letovanja i zimovanja kao i upoznavanje i saradnju sa lokalnom zajednicom (muzeji, pozorišta, obližnji parkovi, spomenici kulture).


Vrtić Mapa je mesto gde se poštuju sloboda govora i izbora, otvorenost i jednakost.

Zato,

Dođite u Mapu da upoznamo svet zajedno!!!

Strane sveta su simbol orijentacije na kompasu...
U našem vrtiću, deca su naš kompas...

 

GRUPE

SEVER 
JASLENA GRUPA
1 DO 3 GODINE

U jaslenoj grupi pored vaspitno-obrazovnog rada akcenat se stavlja na negu i usvajanje kulturno-higijenskih navika. Od prvih dana u jaslicama počinje se sa podsticanjem i stimulacijom razvoja govora i motoričkih sposobnosti.

ISTOК 
MLAĐA VRTIĆКA GRUPA
3 DO 4.5 GODINA

Кroz razvoj govora bogatimo rečnik, vežbamo pažnju i koncentraciju, stvaramo nove priče putujući oko sveta. Posvećujemo pažnju osamostaljivanju dece u svim oblastima kroz svakodnevne rutine i podstičemo decu da istražuju kroz igru.

JUG
STARIJA VRTIĆКA GRUPA
4.5 DO 6 GODINA

Кroz stvaralačke, istraživačke, motoričke aktivnosti i socijalne igre deca stiču saznanja o svetu koji ih okružuje, spoznaju pojave i događaje, i grade mrežu pojmova. U ovom uzrastu su nam deca već fizički spretnija i sposobnija te prelazimo da radimo na manirima i lepom ponašanju.

ZAPAD
PREDŠКOLSКA GRUPA
6 DO 7 GODINA

Predškolski program se ostvaruje u skladu sa Opštim osnovama predškolskog vaspitanja i obrazovanja i doprinosi fizičkoj, socijalnoj, emocionalnoj i intelektualnoj spremnosti i motivaciji deteta za polazak u školu. Naša deca postaju puna samopouzdanja, osnažena, ohrabrena i puna ljubavi i spremna za korak dalje!

Foto