STUDIO ZA SUNČANJE MEGA SUN - BEAUTY SOL

Profesionalna šminka Beograd

Adresa: Požeška 80 (I sprat, pored Doma zdravlja), Banovo brdo
Beograd Telefon: 011/3555-187

4.5/ 5stars

Salon za sunčanje Mega sun Banovo brdo Beauty Sol nalazi se u ulici Požeška 80 na prvom spratu i nudi Vam najsavremenije solarijume koji će Vam obezbediti savršenu i dugo postojanu boju. MegaSun solarijum predstavlja najbezbedniji način da brzo i efikasno postignete efekat preplanule kože, koji će istaći Vašu ženstvenost.

Ukoliko želite da tokom cele godine imate preplanuli ten, u ponudi salona MegaSun na Banovom Brdu nalaze se ležeći, kao i stojeći solarijumi, koji u sebi imaju čokoladne lampe, kao i lampe za pojačavanje pigmentacije sa vitaminom D. Svi solarijumi imaju sopstveni klima uređaj i stereo ozvučenje, što omogućava prijatan boravak u njima.

Čokoladne lampe su najbolji način da poprimite čokoladnu nijansu tena, jer omogućavaju veoma prirodan i ravnomeran proces tamnjenja. Naši solarijumi na Banovom brdu poseduju čokoladne lampe koje za šest minuta daju savršenu boju i dugu postojanost na koži. Već posle prvog sunčanja pod čokoladnim lampama, primetićete rezultate i biti više nego zadovoljni njihovim delovanjem. Ove lampe se podjednako preporučuju kako osobama sa svetlim tenom, tako i onima koji imaju nešto tamniju kožu.

Kako bi imali zdrav i preplanli ten, u našem salonu možete obezbediti manja ili veća pakovanja krema u zavisnosti od Vašeg tipa kože i stepena preplanulosti. Naše stručno i profesionalno osoblje daće Vam sve neophodne savete i upoznati Vas sa našim pravilima o sigurnom i bezbednom sunčanju.

Pored toga pripremili smo za Vas:

- profesionalnu šminku

- Japansko iscrtavanje obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva ne stvara efekat večernje šminke već uklanja nedostatke Vaših prirodnih obrva i poboljšava njihov PRIRODAN izgled. Trenutno najpopularnija metoda permanent makeup-a je japanska metoda iscrtavanja obrva.

Japansko iscrtavanje dolazi iz istočnih zemalja. Ovo trajno oblikovanje obrva  ima višestruke prednosti u odnosu na trajnu šminku obrva poznatu kao ”tribal”. U ovoj metodi se ne koristi mašinica već specijalne oštrice (blades) kojima se boja unosi plitko pod kožu u formi dlačica i zato umesto flomaster efekta dobijamo efekat prirodnog izgleda obrva.

Jako bitno je naglasiti da se postojeće obrve ne čupaju, nego se na mestima gde su obrve prestale da rastu, gde su se proredile, docrtavaju dlačice i blago koriguje oblik I boja obrva.

Boja dlačica ne mora da se razlikuje od vaših prirodnih. Posedujemo velik izbor boja renomiranog američkog proizvođača posebno napravljenih baš za ovu metodu. Pored toga sto je izbor boja veliki one se mogu i međusobno mešati i prilagoditi podtonu koze (topao, hladan).

Radno vreme:

Radno vreme:
- ponedeljak-petak: 10-23h
- subota-nedelja 12-21h

Salon za sunčanje Mega Sun Beauty Sol, Požeska 80, prvi sprat Banovo Brdo, Beograd.