Zatvori
PSIHIJATRIJSKA ORDINACIJA SLAVIJA S - DR ĐURĐIĆ Psihijatrijske ordinacije Beograd translate.Član 10 godina

PSIHIJATRIJSKA ORDINACIJA SLAVIJA S - DR ĐURĐIĆ

Psihijatrijske ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 18:00
Utorak 12:00 - 18:00
Sreda 12:00 - 18:00
Četvrtak 12:00 - 18:00
Petak 12:00 - 18:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 24, 83, E1
  • Trolejbus: 19, 21, 22, 29

Dodatne Lokacije

Dr sci. med. Slavoljub-Saša Đurđić, psihijatar

UŽA PODRUČJA DELOVANJA - Agorafobija sa paničnim napadima, socijalna fobija, prisilna neuroza, depresije, posttraumatski stresni poremećaj.

NAČIN TRETMANA - Kognitivna-bihevior psihoterapija u kombinaciji sa psihotropnim lekovima (kada je to potrebno).

STRUČNA USAVRŠAVANJA - Doktorirao na Mičigenskom državnom univerzitetu (Michigan State University, USA). Tema doktorata: Psihofiziološka studija anksioznosti (straha) i pažnje kod socijalno anksioznih osoba. U okviru doktorskih (PhD) studija na Mičigenu stekao edukaciju iz Kognitivne-bihevior terapije koju sada koristi u kliničkoj praksi.

ZAPOSLENJA - Predhodna radna mesta:

- Šef centra za panično-fobijske poremećaje, Psihijatrijske klinike, Univerzitetskog kliničkog centra, Beograd 1989-1993
- Načelnik dnevne bolnice za neuroze Instituta za mentalno zdravlje, Beograd 1993-1994
- Načelnik dnevne bolnice za neuroze, Instituta za psihijatriju, Kliničkog Centra Srbije, Beograd 1994-1997

Konsultantski i drugi slični poslovi 1984. god. Na predlog Mičigenskog univerziteta uvršten u ediciju Ljudi uspeha (Men of Achievement) od strane biografskog centra u Kembridžu, Engleska. Učestvovao sa radovima na više psihijatrijskih i psiholoških kongresa i seminara u zemlji i inostranstvu (Atina, Pariz, Toronto, Njujork, Čikago, Nju Orleans itd.) među kojima i na svetskim psihijatrijskim kongresima.

Sa Svetskog kongresa psihijatara u Rio de Žaneiru 1993. godine njegov rad „Agorafobija sa paničnim napadima i depresija“ odabran je od strane uređivačkog odbora Svetske psihijatrijske asocijacije da bude među 20% svih prezentiranih radova u potpunosti štampan u posebnom izdanju Svetske Psihijatrijske Asocijacije.

Objavio više radova iz oblasti kognitivne-bihevior terapije, stanja straha, depresije i psihofizioloških studija u zemlji i inostranstvu. Vršio edukaciju iz oblasti kognitivne-bihevior terapije u Beogradu, Nišu, Zagrebu i Ljubljani.

Specijalizantima iz psihijatrije držao predavanja iz kognitivne-bihevior terapije na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Višegodišnja klinička praksa u lečenju neurotskih poremećaja (stanja straha, depresije).

Foto