Zatvori
DIRECT LINK DOO Računarska oprema Beograd

DIRECT LINK DOO

Računarska oprema Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: Eko2, 5A, 24, 26, 26N, 79, 401N

Dodatne Lokacije

Direct Link d.o.o. je kompanija osnovana 1998. godine sa fokusom na distribuciju vodećih informatičkih proizvoda širom sveta. Od samog početka, naša glavna delatnost je bila distribucija, ali kontinuirano radimo na unapređenju kako bismo mogli da pružimo još više svojim klijentima. Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet, i ključna strategija prodaje je razvoj partnerskih odnosa uz potpunu podršku pre, tokom i nakon kupovine proizvoda. Kroz dugogodišnje poslovanje i usredsređenost na potrebe klijenata, stekli smo reputaciju pouzdanog i efikasnog partnera.

Pri odabiru brendova i proizvoda koje distribuiramo, pratimo najnovija tehnološka dostignuća na globalnom IT tržištu. Naš cilj je preneti ovo znanje naše klijentima kako bi brže i bolje ostvarili svoje poslovne ciljeve u odnosu na konkurenciju. Zbog toga veliki značaj pridajemo stručnosti, pažljivom izboru osoblja, stalnom unapređenju znanja i podsticanju inovativnosti u našoj kompanijskoj politici i poslovnoj strategiji.

Danas, Direct Link se uspešno transformisao u distributera sa dodatnom vrednošću koji svoj portfolio proizvoda nadograđuje sa specijalizovanim uslugama.