Zatvori
FILMSKI GRAD Restorani Beograd translate.Član 5 godina

FILMSKI GRAD

Restorani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 23:00
Utorak 09:00 - 23:00
Sreda 09:00 - 23:00
Četvrtak 09:00 - 23:00
Petak 09:00 - 23:00
Subota 09:00 - 23:00
Nedelja 09:00 - 23:00

GSP

  • Autobus: 3, 53, ada1, E2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Restoran Filmski Grad je smešten u srcu najlepšeg dela Čukarice (Košutnjak), nedaleko od centra grada, ali je ipak sklonjen od gradske vreve.  Sastoji se od dve velike sale i prelepe bašte u kojima se organizuju razne proslave i svečanosti.

Kapacitet sale Filmski Grad je 260 mesta koja su idealno raspoređena sa velikim podijumom za igru. Restoran poseduje i letnju baštu sa sedećim mestima i koktel barskim stolovima, okružena prirodnim zelenilom Košutnjačke šume sa kombinacijom grčke arhitekture, koja daje posebne čari vašem venčanju u prirodi. Bašta je kapaciteta do 120 osoba, sa letnjim šankom za koji postoji mogućnost iznajmljivanja i barmena za sve vrste događaja.

Filmska Zvezda je sala kapaciteta do 320 osoba - prijatan ambijent, odlično ozvučenje i ljubazni konobari koji pružaju brzu i kvalitetnu uslugu pružiće vam nezaboravan ugođaj i učiniti Vase slavlje neponovljivim i jedinstvenim. Pored sale u sklopu restorana je i prelepa bašta koja je obezbeđena i prostorom za dežčiju igru. Takođe, od nedavno su u sklopu Filmske Zvezde i apartmani koji su uradeni u modernom i luksuznom stilu.

Kod nas možete organizovati bilo koju vrstu proslave, bilo to da je rođendan, proslava firme, matursko veče ili neki drugi event. Nudimo mogućnost zajedničkog utvrđivanja menija za razne vrste proslava. Tu smo da pomognemo da se opredelite za odgovarajuće posluženje, dekor, tehničku opremu i da zajedno učinimo Vaš događaj nezaboravnim.

Uprava restorana organizuje kompletno vođenje bilo kog eventa, i samu organizaciju celokupnog događaja od početka do kraja,  ukoliko naši gosti to žele. Nudimo veliki izbor vaučera koji će olakšati odabir za vaš event (venčanice, burme, pozivnice, frizura, muška odela, torte svih vrsta, šminka, prevoz, cvetni aranžmani, baloni i dekoracija, suvi led, konfete, vatromet za unutrašnji prostor, kao i vatromet za spoljašnji prostor, i sve ono što je potrebno da vaš događaj bude kompletan).

Za naše goste koji organizuju bilo koju vrstu eventa se može organizovati izbor muzičkog programa svih vrsta žanrova koji su po njihovoj želji. Izbor pevača, pevačica kao i samog sastava benda zavisiće od njihovih želja. Takođe, restoran nudi pored pomenutih trubača, i tamburaše, akustičare ili dj-a.

Restoran poseduje veliki parking za goste, ispred samog restorana koji može primiti veliki broj vozila i autobusa (parking  je pokriven fizičko- tehničkim obezbeđenjem).  Prostor bašte i obe sale restorana su pod video nadzorom .

Dođite da zajedno učinimo Vaš događaj uspešnim!

Vaš Filmski Grad.


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate