Zatvori
KAHVANA MALI KALEMEGDAN Restorani Beograd

KAHVANA MALI KALEMEGDAN

Restorani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 00:00
Utorak 08:00 - 00:00
Sreda 08:00 - 00:00
Četvrtak 08:00 - 00:00
Petak 08:00 - 00:00
Subota 08:00 - 00:00
Nedelja 08:00 - 00:00

GSP

  • Tramvaj: 2, 11

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava Parking

Kahvana Mali Kalemegdan predstavlja spoj tradicionalnog i modernog na mestu gde je nastao Beograd. Nalazi se u istorijskom srcu Beograda, u samim zidinama Kalemegdana. Savršeno mesto za uživanje u jelima baziranim na tradicionalnoj kuhinji. Enterijer kahvane sa elementima stare srpske kuće, predivna bašta kapaciteta 250 mesta sa pogledom na kalemegdanski park i prijatno osoblje učiniće da Vaš užitak bude kompletan.

Za ljubitelje nacionalne kuhinje izdvajamo specijalitet kuće- Kalemegdanski ćup (nezaobilazni ćevapčići za 2 osobe, spremljeni na poseban način u zemljanoj posudi), svinjska rebra na ćumuru, biftek u maslinovom ulju, kao i apsolutni favorit naših gostiju- Kalemegdanska daska za dvoje koja će zadovoljiti sva Vaša čula! Šef kuhinje, Dragan Petrović, sa svojim višegodišnjim iskustvom je tu da svako jelo pretvori u magiju kojom će očarati i najveće gurmane. Pored mnogih specijaliteta kuće, u ponudi imamo i selekcije domaćih sireva i pršuta kao i odličan izbor najfinijih domaćih rakija.

Zahvaljujući prijatnom ambijentu i mirnoj domaćinskoj atmosferi naša kahvana je idealno mesto za porodični ručak, poslovni sastanak, kao i za uživanje sa prijateljima ili voljenom osobom.


Vrste plaćanja

Kartice