Zatvori
MAKAO Restorani Beograd translate.Član 5 godina

MAKAO

Restorani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 22:00
Utorak 11:00 - 22:00
Sreda 11:00 - 22:00
Četvrtak 11:00 - 22:00
Petak 11:00 - 22:00
Subota 11:00 - 22:00
Nedelja 11:00 - 22:00

GSP

  • Autobus: 42

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Dostava Parking

KINESKI RESTORAN MAKAO Vam otkriva egzotičnost i specifičnost kineske kuhinje, pripremom raznovrsnih specijaliteta.

Rezervacije i besplatna dostava na kućnu adresu - 011/3236-631!

Kineska kuhinja - trpeza jedne petine čovečanstva.

Specijalno za Vas jela pripremaju vrhunski kineski kuvari. 
Kineska kuhinja je tokom vekova postojanja postala, sama po sebi nezaobilazan deo kineske kulture, ne samo u toj mnogoljudnoj zemlji, već i u celom svetu, pa tako i u našoj zemlji. Karakteristika ove kuhinje je kombinacija različitih ukusa, boja i mirisa. U kineskoj kulturi hrana je sredstvo za postizanje zdravlja i umetnost simbolike.Služe se crne alge koje simbolizuju bogatstvo, jaja za plodnost, a piletina za dobar brak. Konzumiranje raznovrsne hrane u većim količinama i u svim kulinarskim kombinacijama, jedna je od komponenti ovdašnje kulture življenja.

Makao već 20 godina neguje dugu tradiciju u pripremanju vrhunskih kineskih jela. Restoran Makao nalazi se u ulici Pere Velimirović 7. Raspolažemo sa dve sale kapaciteta 60 gostiju, a poseduje i baštu sa 44 mesta. Enterijer restorana obogaćen je raznolikim kineskim vazama i slikama sa tradicionalnim kineskim motivima. Restoran je opremljen klima uređajima. Iskusni kineski kuvari i poznavaoci kineske kuhinje, ponudiće Vam bogat meni koji se sastoji od specijaliteta na bazi morskih plodova, piletine, svinjetine, pačetine. I na kraju počastite sebe pohovanom čokoladom, omiljenim dezertom naših gostiju.

Ukoliko Vas put navede preko Save, predlažemo Vam da posetite naš restoran Makao & Žuto more u Zemunu. Restoran se nalazi u ulici Prve pruge broj 8, na tzv granici Novog Beograda i Zemuna. Telefon je 011/31-929-31. Ovaj restoran poseduje isti kvalitet. Iskusni kineski kuvari i poznavaoci kineske kuhinje, ponudiće Vam bogat meni koji se sastoji od specijaliteta na bazi morskih plodova, piletine, svinjetine, pačetine. 

Ukoliko ste kod kuće, ili kod prijatelja, a želite da jedete, i tu su Vam MAKAO restorani na raspolaganju, budući da vrše i besplatnu dostavu na kućnu adresu. Vi pozovite naše brojeve telefona i poručite, a mi dovozimo u dogovoreno vreme.


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi