Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MAKAO

MAKAO

Restorani Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 22:00
Utorak 11:00 - 22:00
Sreda 11:00 - 22:00
Četvrtak 11:00 - 22:00
Petak 11:00 - 22:00
Subota 11:00 - 22:00
Nedelja 11:00 - 22:00

GSP

  • Autobus: 42

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeKINESKI RESTORAN MAKAO Vam otkriva egzotičnost i specifičnost kineske kuhinje, pripremom raznovrsnih specijaliteta.

Rezervacije i besplatna dostava na kućnu adresu - 011/3236-631!

Kineska kuhinja - trpeza jedne petine čovečanstva.

Specijalno za Vas jela pripremaju vrhunski kineski kuvari. 
Kineska kuhinja je tokom vekova postojanja postala, sama po sebi nezaobilazan deo kineske kulture, ne samo u toj mnogoljudnoj zemlji, već i u celom svetu, pa tako i u našoj zemlji. Karakteristika ove kuhinje je kombinacija različitih ukusa, boja i mirisa. U kineskoj kulturi hrana je sredstvo za postizanje zdravlja i umetnost simbolike.Služe se crne alge koje simbolizuju bogatstvo, jaja za plodnost, a piletina za dobar brak. Konzumiranje raznovrsne hrane u većim količinama i u svim kulinarskim kombinacijama, jedna je od komponenti ovdašnje kulture življenja.

Makao već 20 godina neguje dugu tradiciju u pripremanju vrhunskih kineskih jela. Restoran Makao nalazi se u ulici Pere Velimirović 7. Raspolažemo sa dve sale kapaciteta 60 gostiju, a poseduje i baštu sa 44 mesta. Enterijer restorana obogaćen je raznolikim kineskim vazama i slikama sa tradicionalnim kineskim motivima. Restoran je opremljen klima uređajima. Iskusni kineski kuvari i poznavaoci kineske kuhinje, ponudiće Vam bogat meni koji se sastoji od specijaliteta na bazi morskih plodova, piletine, svinjetine, pačetine. I na kraju počastite sebe pohovanom čokoladom, omiljenim dezertom naših gostiju.

Ukoliko Vas put navede preko Save, predlažemo Vam da posetite naš restoran Makao & Žuto more u Zemunu. Restoran se nalazi u ulici Prve pruge broj 8, na tzv granici Novog Beograda i Zemuna. Telefon je 011/31-929-31. Ovaj restoran poseduje isti kvalitet. Iskusni kineski kuvari i poznavaoci kineske kuhinje, ponudiće Vam bogat meni koji se sastoji od specijaliteta na bazi morskih plodova, piletine, svinjetine, pačetine. 

Ukoliko ste kod kuće, ili kod prijatelja, a želite da jedete, i tu su Vam MAKAO restorani na raspolaganju, budući da vrše i besplatnu dostavu na kućnu adresu. Vi pozovite naše brojeve telefona i poručite, a mi dovozimo u dogovoreno vreme.

Foto

MAKAO Restorani Beograd
MAKAO Restorani Beograd
MAKAO Restorani Beograd
MAKAO Restorani Beograd
MAKAO Restorani Beograd
MAKAO Restorani Beograd
MAKAO Restorani Beograd
MAKAO Restorani Beograd
MAKAO Restorani Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi