MANJEŽ EXCLUSIVE VILLA

Restorani Beograd

Adresa: Svetozara Markovića 49, Savski venac
Beograd Telefon: +38111 362 11 11, +38160 3229 109
E-mail: recepcija@manjez.rs
Sajt: www.manjez.rs

4.5/ 5stars

Našu Manjez Exclusive Villu možete pronaći u srcu grada, u neposrednoj blizini najpoznatijih i najpopularnijih gradskh znamenitosti i atrakcija. Nalazimo se u lepom kraju nasuprot parka Manjež i Jugoslovenskog dramskog pozorišta, između nekih od najprometnijih ulica našeg grada. Naše usluge smeštaja namenje su prvenstveno poslovnim ljudima ili turistima.

U samoj sredini gradske vreve i gužve pronaćićete utočište i oazu mira gde možete uživati u bezbrižnom i mirnom boravku, komforu i opuštanju.

Trenutno u ponudi imamo pet deluks soba i tri junior apartmana. Sve naše smeštajne jedinice uređene su najkvalitetnijim materijalima i poseduju LCD televizore, pristup WiFi internet, DVD uređaje, KATV, klima uređaje, direktne telefonske linije i mini-bar.

U okviru naše Manjez Exclusive vile takođe radi i istoimeni Manjez restoran sa prijatnom terasom gde možete uživati u ukusima naše tradicionalne Srpske ali i internacionalne kuhinje. Uveče se opustite uz živu muziku.

Svi naši apartmani i sobe su luksuzno uređeni i opremljeni klimatizacijom. Imaju sopstvena kupatila sa propratnim sadržajem poput papuča, bademantila, toaletnog pribora isl.

U našoj neposrednoj blizini možete pronaći Jugoslovensko dramsko pozorište, kao i brojne autobuske i tramvajske stanice, wellness centar na oko 200m, prehrambena prodavnica na 50 i mnoge druge zanimljive i pogodne lokacije i radnje.

Na zahtev gostiju istima je dostupan i besplatan privatni parking. Glavna železnička i autobuska stanica takođe se nalaze u našoj relativnoj blizini, na oko 800m, dok se na 1km od nas nalazi najbliži izlaz na auto put E75.