Zatvori
RESTORAN STARA KONOBA - MALO KORZO Restorani Beograd

RESTORAN STARA KONOBA - MALO KORZO

Restorani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 23:00
Utorak 07:00 - 23:00
Sreda 07:00 - 23:00
Četvrtak 07:00 - 23:00
Petak 07:00 - 23:00
Subota 07:00 - 23:00
Nedelja 07:00 - 23:00

GSP

  • Autobus: 17, 30, 31

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Stara konoba je restoran tradicionalne kuhinje pozicioniran u Ustaničkoj ulici 61 u Beogradu, na samo 100m od opštine Voždovac.

Od samog dizajna restorana, pa do programa koji nudi, predstavlja pravu oazu mira u gradskoj buci i gužvi.

Restoran poseduje veliki broj stolova unutar objekta, kao i u bašti koja je tokom celog dana u hladu, te zaista nudi pravi odmor nakon napornog dana. Raskošne dimenzije stolova i klupa, kao i sam raspored stolova, udaljenost jednog od drugog, pogodni su za poslovne sastanke i porodična okupljanja.

Stara konoba je odličan izbor ukoliko želite da ugostite nekoga iz inostranstva sa ciljem da mu predstavite i približite našu kulturu i autentična tradicionalna jela uz domaću rakiju ili po izboru nečega iz našeg širokog asortimana najkvalitetnijih vina i piva.

Stara konoba nudi mogućnost organizovanja privatnih proslava. Potrebno je samo da nas kontaktirate kako bismo blagovremeno rezervisali Vaš željeni termin i dogovorili se oko posluženja. Za posebne prilike nudimo nekoliko različitih menija. Uz dogovor su moguće različite varijacije, sve u skladu sa Vašim planiranim budzetom. Stara konoba će se potruditi da Vaš poseban dan bude zaista poseban i nezaboravan.

Bez obzira na to da li planirano dolazite kod nas ili Vas je put naveo da prođete Ustaničkom, u Staroj konobi uvek možete napraviti pauzu, a da ne razmišljate o parkingu.

Ispred samog restorana uvek imate slobodnih parking mesta koji su u slobodnoj zoni.


Video

Vrste plaćanja

Kartice