Zatvori
CLUB EASY - RESTORAN ZA VENČANJA I SVADBE Restorani Beograd translate.Član 5 godina

CLUB EASY - RESTORAN ZA VENČANJA I SVADBE

Restorani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 04:00
Utorak 10:00 - 04:00
Sreda 10:00 - 04:00
Četvrtak 10:00 - 04:00
Petak 10:00 - 04:00
Subota 10:00 - 04:00
Nedelja 10:00 - 04:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking

U najlepšem delu Ade Ciganlije, na samo tri kilometra od gradske vreve, dobro ušuškan između golf terena, Ade Safari i reke Save, u zelenilu koje vas podseća na najlepše vrtove nalazi se klub Easy, spreman da svojim eksterijerom i enterijerom vaš dan u prirodi napravi jedinstvenim.

Tamo gde buka prestaje, gde su sva vaša čula okrenuta prirodi, gde se oseća miris reke i gde se sunce na zalasku dodiruje s vodom, tamo je mesto gde ćete s razlogom pozvati vaše prijatelje da proslavite najlepše trenutke u životu ili da povedete vaše zaposlene na celodnevno druženje uz predavanja i seminare u posebnom ambijentu, da osetite glamur na reci posetite klub Easy.

U modernom enterijeru, fuziji jednostavnih minimalističkih linija, romantičnih motiva na tapetama i pločicama, osetićete toplinu prostora koji ima pregršt mogućnosti za organizaciju vašeg slavlja.

Ukoliko želite team building, odmor, zabavu na terenima za odbojku i fudbal na pesku, koktel, banket za vaše zaposlene, ekskluzivnu promociju, promociju, press konferenciju ili ozbiljan poslovni sastanak u savremeno opremljenoj konferencijskoj sali, seminar, prijem, VIP žurke posetite nas da organizuejmo vaš dan na reci.


Video