ROMANTIČNA NOĆ

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Smederevski put 12
Beograd Telefon: 011/7472-555, 063/22-999-4, 064/390-60-73
E-mail: stbojanovic@gmail.com
Sajt: www.romanticnanoc.net

4.5/ 5stars

Svečane sale restorana za venčanja "Romantična noć" nalaze se na Smederevskom putu broj 12 i 44, na svega par kilometara od centra Beograda. Moderno opremljene naše sale za venčanja raspolažu kapacitetom od 180 i 300 mesta za sedenje. Obe svečane sale, poseduju prostran sopstveni parking dovoljnog kapaciteta za automobile naših i Vaših gostiju.

Iz naše ponude izdvajamo posebnu uslugu iznajmljivanja limuzine za prevoz mladenaca. Budućim mladencima, takođe je na raspolaganju naš apartman za mladence i apartmani za Vaše goste, kao i posebna prostorija koja je predviđena za odlaganje poklona.

Specijalne cene tokom posta i van sezone od 16 eura!

Sale za venčanja "Romantična noć" su klimatizovane uz pomoć najsavremenije ventilacije i opremljenje su modernom rasvetom za stvaranje prijatnog ambijenta tokom ceremonije venčanja. Kako bi ostavili utisak na Vas i Vaše goste, naše sale ukrasili smo prelepim dekoracijama u više boja i nijansi, koje daju poseban šarm i eleganciju samom prostoru.

Kako bi Vam još više olakšali organizaciju Vašeg venčanja, obezbedili smo Vam usluge profesionalnih fotografa i snimatelja, koji će se potruditi da najlepši momenti tokom Vaše svečanosti ostanu trajno zabeleženi, kao prelepa uspomena na najsrećniji dan u Vašem životu.

U mogućnosti smo da Vam izađemo u susret i pored iznajmljivanja sala za venčanje, preporučimo najbolje bendove, koji će uveseljavati Vas i Vaše goste, stvarajući nezaboravnu atmosferu.

Ukoliko se odlučite da nama poverite organizaciju Vašeg venčanja iz snova, doživećete prelepe trenutke u prijatnom ambijentu naših svečanih sala. Uz veoma kvalitetnu hranu i piće na našem meniju, visoko profesionalnu ljubaznu uslugu i veoma konkurentne cene, uživaćete za vreme Vaše svečanosti.

Na Vama se samo da se zaljubite, a mi ćemo Vaš poseban dan pretvoriti u bajku.
Svratitet i uverite se u kvalitet naših usluga.
Učinićemo Vaše venčanje jedinstvenim i nezaboravnim.

Vama na usluzi.