Zatvori
MARINADA Riblji restorani Beograd translate.Član 5 godina

MARINADA

Riblji restorani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 00:00
Utorak 09:00 - 00:00
Sreda 09:00 - 00:00
Četvrtak 09:00 - 00:00
Petak 09:00 - 00:00
Subota 09:00 - 00:00
Nedelja 09:00 - 00:00

GSP

  • Autobus: 60, 85, 89, 94, ada2, E5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Sjajno sunce na horizontu, miris soli u vazduhu i ukusi koji vas vode na nezaboravan kulinarski put - dobrodošli u Restoran Marinada. Sa gotovo četiri decenije iskustva u pripremi najfinijih morskih poslastica i specijaliteta sa roštilja, Marinada je postala sinonim za kvalitetnu i autentičnu gastronomiju.

Naša priča počinje davne 1984. godine kada smo otvorili svoja vrata kao pravi riblji raj. Tada smo postavili osnove tradicije koja se i dalje neguje i voli. Međutim, 1999. godine smo se odlučili za korak dalje, proširujući naš jelovnik raznovrsnim mesnim specijalitetima sa roštilja.

To je bio odgovor na zahteve naših gostiju, a rezultat je bio nešto za svakoga - od ljubitelja morske hrane do strastvenih ljubitelja mesa.

Nalazimo se uz obalu reke Save, i Marinada Restoran nudi ne samo izvanredan ukus, već i nezaboravnu atmosferu. Unutrašnji ambijent naše bašte pruža vam oazu mira gde možete uživati u svakom zalogaju, uz zvuke blagog povetarca i šum vode koji tiho teče.

Naša vinska karta je raznolika kao i naš jelovnik. Pored izvrsnih domaćih vina, nudimo širok izbor stranih vina iz različitih delova sveta. Francuska, Italija, Španija - proći ćete kroz vinograde i osetiti dušu svake boce koja se nalazi u našem vinskom podrumu.

Reči su često suvišne kada su u pitanju ukusi koji će vas obuzeti u Marinadi. Naša hrana govori za sebe, a vi ćete biti ti koji će dodati svoju priču uz svaki zalogaj. Dođite i osetite zašto smo ostali u srcima naših vernih gostiju decenijama.

S poštovanjem,

Restoran Marinada

Foto


Vrste plaćanja

Kartice