Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ŠARAN

ŠARAN

Riblji restorani Beograd
Akcija

Radno vreme

Ponedeljak 14:00 - 23:00
Utorak 14:00 - 23:00
Sreda 12:00 - 23:00
Četvrtak 12:00 - 23:00
Petak 12:00 - 23:00
Subota 12:00 - 23:00
Nedelja 12:00 - 23:00

GSP

  • Autobus: 17, 45, 705, 73, 83, 84

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeRestoran “Šaran” duša Zemuna i moderan alaski duh Zemuna. Pre više od jednog veka alas Vićentije Vukotić je u prizemlju svoje kuće otvorio kafanu, koja je , vrlo brzo, postala nadaleko čuvena po svojo ribljoj čorbi jedijnstvenog ukusa, čija se tradicionalna receptura i danas koristi. Ova preslatka kuća, tik uz desnu obalu Dunava, pleni svojom arhitekturom i od svog nastanka okupljala je najslavnije ličnosti i imena iz raznih oblasti rada i života, a alasima je bila prvo mesto na koje su dolazili punih ruku sveže ribe, pravo iz svojih čamaca. To je ono čime se i danas “Šaran“ ponosi.

Restoran “Šaran” pleni i osvaja svoju publiku, pretoplom atmosferom, izvrsnom kuhinjom, domaćinskom toplinom usluge i vrhunskom ponudom u izboru dobre karte pića. Kuća je ispunjena, masivnim komadima nameštaja od punog drveta, zidovi su uobličeni u toplinu boje sunca, materijali odslikavaju boje prelepog Dunava, a sitni dodaci plene unikatnošću i simbolizmom. Ono pre svega čime “Šaran” danas zauzima primat u ugostiteljskoj ponudi grada je svakako njegova kuhinja. Godine rada, iskustva, mladalački zanos i ambicioznost, dobro uigranog tima su rezultirali, jedinstvenom ponudom i kvalitetom.

”Šaran” je po svojoj kategorizaciji, riblji restoran sa četiri zvezdice. Tradicija na Dunavu je održana, bogata ponuda tradicionalnih ali specifičnih jela od rečne ribe, je svakako ono što se od restorana očekuje. ”Šaran”je otišao i korak dalje ,u savremenim tokovima ne zaostaje, svom gostu sada pruža, svažinu i kvalitet mora i morskog blaga.. Ima na ponudi restorana i specijaliteta za one koji ne vole ribu, a može se pohvaliti i vlastitom proizvodnjom slatkiša. Dobrom jelu, piću, postenoj usluzi i opustenoj atmosferi, ”Šaran” je dodao, note i pesmu. Svako veče vas čekaju, vrsni tamburaski orkestri, sa lepotom svojih instrumenata i glasova.

Dobro nam došli,
restoran “Šaran” je tu zbog Vas.

Foto

ŠARAN Riblji restorani Beograd
ŠARAN Riblji restorani Beograd
ŠARAN Riblji restorani Beograd

Vrste plaćanja

Kartice