Zatvori
ŠARAN Riblji restorani Beograd translate.Član 20 godina

ŠARAN

Riblji restorani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak Ne radimo
Utorak 13:00 - 01:00
Sreda 13:00 - 01:00
Četvrtak 13:00 - 01:00
Petak 13:00 - 01:00
Subota 13:00 - 01:00
Nedelja 13:00 - 01:00

GSP

  • Autobus: 17, 45, 705, 73, 83, 84

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Moguć pristup kolicima Parking

Restoran Šaran odražava duh modernog Zemunskog alasa i samog Zemuna. Pre preko jednog veka u prizemlju kuće alasa Vićentija Vukotića otvorena je kafana koja se uskoro proslavila zahvaljujući svojoj jedinstvenoj ribljoj čorbi čiji tradicionalni tajni recept se i dalje koristi. Šarmantna kuća pri desnoj obali Dunava šarmira posetioce svojom arhitekturom i tokom godina posetile su je brojne slavne ličnosti i poznata imena iz svih profesija i oblasti života, a alasima je uvek bila prva stanica gde su svraćali sa svojim ulovom, sveže iz čamca. Do dan danas to ostaje tačka ponosa za restoran Šaran. 
 
Gosti su uvek oduševljeni toplom atmosferom, domaćinskim duhom, izvanrednom ponudom i naravno vrhunskom kuhinjom, a tu je i sjajna karta pića. Nameštaj je izrađen od punog drveta, zidovi obojeni u tople boje sunca a materijali odražavaju boje Dunava uz sijaset detalja koji doprinose simbolizmu i jedinstvenosti čitavog iskustva. Naravno krunski dragulj restorana je kuhinja. Posle godina iskustva i uz mnogo ambicioznosti i mladalačkog zanosa, dobro uigrani tim nudi našim gostima vrhunski kvalitet i jedinstvenu ponudu. 
 
Restoran Šaran kategorisan je sa četiri zvezdice u kategoriji ribljih restorana. Neguje tradiciju na Dunavu zahvaljujući svojoj bogatoj ponudi specifičnih i tradicionalnih jela od rečne ribe, ali Šaran ide još i korak dalje od toga. U korak sa savremenim trendovima, restoran Šaran danas gostima nudi i morske specijalitete, ali i jela za one koji nisu ljubitelji ribe. Tu je i sjajna ponuda slatkiša iz naše sopstvene proizvodnje. Dobro jelo, pića, poštena usluga i opuštena i topla atmosfera uz pesmu i muziku. Svake večeri opustite se uz tamburaške orkestre. 

Dobro nam došli,
restoran “Šaran” je tu zbog Vas.


Vrste plaćanja

Kartice