Zatvori
NANO MOBIL Servisi mobilnih telefona Beograd translate.Član 5 godina

NANO MOBIL

Servisi mobilnih telefona Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 19:00
Utorak 09:00 - 19:00
Sreda 09:00 - 19:00
Četvrtak 09:00 - 19:00
Petak 09:00 - 19:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 17, 45, 705, 73, 83 84

Dodatne Lokacije

Servis mobilnih telefona i opreme Nano mobile nalazi se u Zmaj Jovinoj ulici 20, na teritoriji opštine Zemun i nudi Vam veliki izbor mobilnih telefona i opreme vodećih svetskih proizvođača. Takođe, bavimo se servisiranjem mobilnih telefona, pružajući Vam sve vrste popravki telefona.

Mobilni telefon je danas najznačajnije sredstvo za komunikaciju i od njegove ispravnosti zavisi uspešnost Vaše komunikacije sa poslovnim partnerima ili dragim osobama. Kako bi Vaš telefon uvek dobro funkcionisao, servis Nano mobile nudi Vam sledeće usluge:

- servis i popravka mobilnih telefona i opreme
- dekodiranje
- ubacivanje srpskog menija
- ubacivanje navigacija
- veliki izbor futrola i ostale opreme
- otkup i prodaja starih i novih telefona

Naš stručni tim servisera nudi Vam sve vrste popravki mobilnih telefona i opreme, u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujući upotrebi savremenih alata i mašina svaki kvar ćemo otkloniti brzo i lako, kako bi Vaš mobilni telefon opet bio u funkciji i kako biste mogli da uživate u komunikaciji.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor prateće opreme za Vaš mobilni telefon, kao što su futrole, baterije, zaštitne folije, punjači, maske, slušalice, memorijske kartice, data, usb kablovi i ostala oprema. Visok kvalitet usluga, kao i povoljne cene proizvoda, učinile su da steknemo veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nas rado preporučili svojim najbližima.

Sve vrste popravki mobilnih telefona, u najkraćem mogućem roku. Veliki izbor futrola i ostale prateće opreme, otkup starih i novih telefona, kao i njihova prodaja.

Na svaku izvršenu popravku, kao i na ugrađeni deo dajemo garanciju. 

Kontakt informacije:

Adresa: Zmaj Jovina 20
Mobilni: 064/ 135 85 84
Telefon: 011/ 2615 209
Email: nanomobilezemun@yahoo.com

Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek je spremno da izađe u susret svim Vašim zahtevima i pitanjima, jer naš cilj je zadovoljan kupac. Sa željom da uvek budete u istom koraku sa svetskim tehnološkim trendovima, mi postojimo zbog Vas.

Dođite i uverite se u kvalitet naše usluge!

Foto