Zatvori
JONIK D.O.O. Sigurnosni sistemi i oprema Beograd translate.Član 5 godina

JONIK D.O.O.

Sigurnosni sistemi i oprema Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 82, 89, 95, E6, 610, 73, 94, E1
  • Tramvaj: 11, 3, 7, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

INTEGRISANI SISTEMI ZAŠTITE JONIK D.O.O.

Osnovna delatnost preduzeća Jonik koje je osnovano 1993. godine je pružanje kompletnih rešenja za sigurnosne sisteme (video nadzor, alarm), sisteme za evidenciju radnog vremena, sisteme za kontrolu pristupa, sisteme za zaštitu izloženih artikala, kao i sisteme za zaštitu baznih stanica i udaljenih objekata.

Posebno ističemo da je Jonik doo od 2002. godine zvanični predstavnik nemačke firme Primion Technology AG za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. Pored partnerstva sa jednom od najvećih firmi u svetu u ovoj oblasti, možemo se pohvaliti da smo ostvarili uspešnu saradnju sa firmom Deister Electronic, kao i da se u našoj ponudi nalaze Axis kamere i Milestone softver za video nadzor.

U ponudi preduzeća Jonik Beograd nalaze se:

- Integrisani sistemi zaštite
- Alarmni sistemi
- Evidencija radnog vremena
- Kontrola pristupa
- Zaštita izloženih telefona, tableta i laptopova
- Video nadzor
- Zaštitne folije za staklo
- Antivandal folije
- Zaštita izloženih proizvoda
- Zaštita artikla - Stop Lock
- Bezbednosne folije za staklo
- Zaštita i upravljanje ključevima
- Zaštita baznih stanica

Ono po čemu se Jonik doo razlikuje od drugih je individualni pristup svakom klijentu za koga se izrađuje jedinstven paket usluga u skladu sa njegovim potrebama i zahtevima. Naša vizija je da sisteme zaštite učinimo dostupnim što većem broju korisnika. Pored kreiranja kompletnih rešenja za sigurnosne sisteme, nudimo i usluge instalacije sistema i njihovo puštanje u rad, obuku korisnika, kao i održavanje instaliranih paketa (intervencije, hot-line servis, snabdevanje najnovijim verzijama softvera).

Usluge preduzeća Jonik doo sertifikovane su kod vodeće sertifikacione kuće SGS Societe Generale de Surveillance SA. Posedujemo sertifikate sistema menadžmenta kvalitetom i sistema upravljanja zaštitom životne sredine, kao i OHSAS sertifikaciju, u skladu sa zahtevima standarda ISO: 9001, 14001, 18001 i 27001.

Profesionalnost i stručnost našeg tima, savremen način rada, efikasnost i fleksibilnost naših sistema, pouzdanost, tačnost i poslovna disciplina, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Integrisani sistemi zaštite Jonik – uvek korak ispred svih!

 

 

 

Ključne reči:

Integrisani sistemi zaštite, kontrola pristupa, evidencija radnog vremena, merenje radnog vremena, video nadzor, zastita proizvoda, zastita izlozenih telefona, zastita izlozenih tableta, zastita izlozenih laptopova, Deister electronic, Upravljanje kljucevima, zastita kljuceva, zastitne folije za staklo, bezbednosne folije za staklo, antivandal folije, EAS TAG RETAIL SOLUTION, EAS NALEPNICE, HARD TAGOVI, zaštita artikla - Stop Lock

Foto