Zatvori
DOG GROOMING SALON TOP 011 Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd translate.Član 5 godina

DOG GROOMING SALON TOP 011

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota 08:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 33, 606l, 409, E9, 400, 403, 405, 406, 407, 408, 409, 503, 49, 50, E5
  • Tramvaj: 9, 10, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Mi smo Top 011, ekskluzivan salon za negu i šišanje pasa. Nastali smo kao rezultat velike ljubavi prema psima i želje da njihov svet učinimo lepšim i boljim.

Nalazimo se u ulici Vojvode Stepe broj 383, na Trošarini. Naš izlog će vam svakako privući pažnju. Otvorili smo naša vrata u Avgustu 2018. godine. Prepoznatljivi smo  po jedinstvenom ambijentu.

Oko nas se veoma brzo okupio veliki broj onih kojima se svidela naša posebnost. Naš cilj je bio da napravimo lepo, zdravo i sigurno mesto gde će psi voleti da dolaze, a vlasnici imati 100% sigurnosti i poverenja da su njihovi mezimci u dobrim rukama.

Tim Top 011 čine Sanja i Vukašin, grumeri koji su svoje znanje i iskustvo stekli u profesionalnoj školi „Groom room 018“ u Nišu. Godinama su želeli  da veliku ljubav prema psima pretvore u najbolji posao na svetu. Iza sebe imaju dosta obuke i veštine, ali ih izdvaja to da sve što rade, rade iz srca. Top 011 nije samo posao, to je i strast.

Misija Top 011 je da pruži najbolje i najkvalitetnije usluge za vašeg psa. Želeli smo da pored usluga koje pružamo stvorimo i zabavan i prijatan ambijent. Naš salon je potpuno otvoren prostor tako da se procedure mogu posmatrati u svakom trenutku. Tako se vaš pas nikad neće osećati izolovanim. Zaista smo pravo mesto za pse.

Mi iz Top 011 shvatamo da je svaki pas jedinstven. Važno je znati da pravimo razliku u životu svakog psa koji uđe na naša vrata. Da bi najbolje služili vašem psu, svakom tretmanu prilagođavamo njegove ili njene specifične potrebe, odabiramo najbolju i najkorisniju kombinaciju šampona i preparata za održavanje dlake, tehniku rada, ali i poslasticu. Koristimo vrhunske proizvode i preparate.

Radimo ultrazvučno skidanje kamenca.

Pripremili smo za vas raznovrsne pakete usluga. Vaš pas i vi ćete u potpunosti obožavati njegov novi izgled.

WASH

Kupanje
Feniranje
Furminiranje
Higijena ušiju i noktiju

 

 

WASH & STYLE

Rašćebavanje
Kupanje
Šišanje
Feniranje
Furminiranje
Higijena ušiju i noktiju

 

WASH & STYLE DELUX

Rašćebavanje
Kupanje
Šišanje
Masaža
Trimovanje
Higijena ušiju i noktiju
Poklon iznenađenja
Savet veterinara

 

  • Saveti veterinara

Naš posvećen tim neumorno radi kako bi vašem ljubimcu pružio brigu i podršku koju zaslužuje. Zato što verujemo da svaki kućni ljubimac ima pravo na najkvalitetniju veterinarsku zaštitu, obezbedili smo prijateljski tim veterinara koji su tu da odgovore na vaša pitanja ili pomognu u rešavanju eventualnog problema u vezi vašeg psa.

 

Ako ste već klijent zahvaljujemo se na poverenju. Ako niste, pozivamo vas da nam poklonite poverenje koje čini temelj našeg poslovanja i oko kojeg gradimo priču. Radujemo se svakom novom psu koji proširuje našu porodicu.

Voljen pas + Negovan pas = Srećan pas!