Zatvori
DOGGY STYLE GROOMING Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd translate.Član 5 godina

DOGGY STYLE GROOMING

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 13:00 - 21:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 17:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 18, 78

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Doggy Style Grooming salon za šišanje i negu pasa, nalazi se na adresi Pariske Komune br. 69 na teritoriji opštine Novi Beograd.
Radno vreme  salona je radnim danima  i subotom od 09:00h do 17:00h, četvrtkom od 13h do 21h. Nedeljom ne radimo.

Pored višegodišnjeg iskustva u radu sa psima, ljubav prema njima i prema groomingu, najveći je adut našeg salona. Pored kvalitetne usluge, od zaposlenih uvek možete dobiti i savet o adekvatnoj nezi, higijeni i samom odgoju vaših ljubimaca.

U salonu Doggy Style Grooming, vaši miljenici mogu uživati u različitim tretmanima kao što su:

-Kupanje
-Feniranje
-Šišanje
-Furminiranje
-Higijenski tretmani
-Sečenje noktiju
-Čišćenje ušiju
-Rašćebavanje
-Medicinski tretmani kože 

Sve usluge groominga pruzamo i za male i za velike rase pasa. Naravno u slučaju predloga samog vlasnika ili saveta zaposlenih, prema određenim vrstama tretmani se mogu vršiti uz prisustvo vlasnika ili one osobe prema kojoj pas ima najveće poverenje.
Prisustvom vlasnika  bismo umanjili stres, otklonili strah i na taj način učinili da se pas oseća sigurno i prijatno u našem ambijentu.

Ono što je takođe potrebno da znate pre nego što odlučite da postanete korisnici naših usluga jeste da je kozmetika raznovrsna. Ne samo da koristimo različite proizvođače nego i proizvode istih prilagođene svakoj vrsti dlake i osetljivosti kože.U slučaju da vaš pas pati od alergija ili određene kožne bolesti u dogovoru sa vašim veterinarom vršimo tretmane kupanja Medicinskim šamponima. Naš omiljeni brend i dugogodišnji saradnik je kozmetika  Bloop čije proizvode možete poručiti i kupiti u našem salonu. Naravno tu su i drugi proizvođači kao što je Bio Groom, Showtech, Groom Professional, Virbac...i drugi. 

Možete nas zapratititi i na našem Instagram profile “doggy_style_grooming”,  kao i na fejsbuk stranici “DOGGY STYLE Salon za šišanje i negu pasa”.

Našu lokaciju možete pronaći aplikacijom Google maps.