Zatvori
FRIZERSKI SALON ZA KUĆNE LJUBIMCE GROOMING TIME Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

FRIZERSKI SALON ZA KUĆNE LJUBIMCE GROOMING TIME

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 20:00
Utorak 12:00 - 20:00
Sreda 12:00 - 20:00
Četvrtak 12:00 - 20:00
Petak 12:00 - 20:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 25, 25p, 26

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly

Salon za negu pasa Grooming Time je smešten u samom srcu Vračara, u tihom senovitom ambijentu Sinđelićevog sokačeta sa višestranim prilazom iz pravca Bulevara kralja Aleksandra, Mlatišumine, Sinđelićeve ulice, kao i sa gornje strane Mileševske ulice.
Grooming Time salon čine Nikola Skakić i Marko Jakovljević, dvojica iskusnih entuzijasta kinologa i grumera. Svaki od nas ima dugogodišnje radno iskustvo sa velikim brojem različitih rasa pasa i tipova dlake. Takođe, obojica imamo dugogodišnje iskustvo kako na domaćoj tako i na inostranoj kinološkoj sceni kao izlagači i hendleri.

Usluge našeg salona pokrivaju i sređivanje i negu.

U našem salonu kućni ljubimci se tretiraju na najbolji mogući način, nipošto se ne vezuju, ne sediraju, niti fizički kažnjavaju. Sve je prilagođeno tome da se vaši ljubimci osećaju lepo i da im naredni dolazak pričinjava prijatnost i zadovoljstvo.

Sve usluge obavljamo vrhunskim profesionalnim preparatima za negu dlake i kože pasa. Tretiramo sve tipove dlake, od duge, svilene, kratke, oštre, kovrdžave do posebne usluge rašćebavanja umršene, kao i regeneracije ostećene dlake. Takođe pružamo i posebne vrste usluga kao sto su: spa program, farbanje dlake, izvlačenje pramenova, lakiranje noktiju i nadogradnja dlake.

Usluge pružamo po sistemu zakazivanja termina tako da možemo da pružimo maksimalnu uslugu i u potpunosti se posvetimo sređivanju vašeg ljubimca. Radimo u veoma prijatnom, opuštenom ambijentu prilagođenom tome da se osećate kao kod kuće.

U svakom slučaju, ukoliko imate psa ilik ono sto vam je potrebno, to smo mi!

Foto