FRIZERSKI SALON ZA KUĆNE LJUBIMCE GROOMING TIME

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

Adresa: Mileševska 3, Vračar
Beograd Telefon: 011/344-77-63, 064/3525-421(Nikola), 064/951-29-20(Marko)
E-mail: marko_pudla@me.com
Sajt: www.facebook.com/GroomingTime

4.5/ 5stars

Salon za negu pasa Grooming Time je smešten u samom srcu Vračara, u tihom senovitom ambijentu Sinđelićevog sokačeta sa višestranim prilazom iz pravca Bulevara kralja Aleksandra, Mlatišumine, Sinđelićeve ulice, kao i sa gornje strane Mileševske ulice.
Grooming Time salon čine Nikola Skakić i Marko Jakovljević, dvojica iskusnih entuzijasta kinologa i grumera. Svaki od nas ima dugogodišnje radno iskustvo sa velikim brojem različitih rasa pasa i tipova dlake. Takođe, obojica imamo dugogodišnje iskustvo kako na domaćoj tako i na inostranoj kinološkoj sceni kao izlagači i hendleri.

Usluge našeg salona pokrivaju i sređivanje i negu.

U našem salonu kućni ljubimci se tretiraju na najbolji mogući način, nipošto se ne vezuju, ne sediraju, niti fizički kažnjavaju. Sve je prilagođeno tome da se vaši ljubimci osećaju lepo i da im naredni dolazak pričinjava prijatnost i zadovoljstvo.

Sve usluge obavljamo vrhunskim profesionalnim preparatima za negu dlake i kože pasa. Tretiramo sve tipove dlake, od duge, svilene, kratke, oštre, kovrdžave do posebne usluge rašćebavanja umršene, kao i regeneracije ostećene dlake. Takođe pružamo i posebne vrste usluga kao sto su: spa program, farbanje dlake, izvlačenje pramenova, lakiranje noktiju i nadogradnja dlake.

Usluge pružamo po sistemu zakazivanja termina tako da možemo da pružimo maksimalnu uslugu i u potpunosti se posvetimo sređivanju vašeg ljubimca. Radimo u veoma prijatnom, opuštenom ambijentu prilagođenom tome da se osećate kao kod kuće.

U svakom slučaju, ukoliko imate psa ilik ono sto vam je potrebno, to smo mi!