Zatvori
ŠIŠANJE PASA KUCA DOBRICA Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd translate.Član 5 godina

ŠIŠANJE PASA KUCA DOBRICA

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota 10:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 37, 50, 89, E5, 23, 53, ada1, E2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking

Novootvoreni salon za kućne ljubimce u Beogradu Kuca Dobrica nedavno je započeo sa svojim radom i sa ponosom možemo istaći za kratko vreme stekao poverenje velikog broja zadovoljnih klijenata, vlasnika kućnih ljubimaca. Domen naših usluga ogleda se u sređivanju pasa i mačaka svih rasa - velikih, srednjih i malih, kao i svih tipova dlake – kratkodlakih i dugodlakih.

Višegodišnje iskustvo u radu sa velikim brojem pasa i mačaka, kao i velika ljubav prema kako ovom poslu tako i samim životinjama, omogućavaju nam da istom pristupamo profesionalno i sa mnogo pažnje, želeći da se psi i mačke koje sređujemo u našem salonu osećaju što prijatnije tokom tretmana koji ste za njih odabrali.

Ističeno da se prilikom tretmana u salonu Kuca Dobrica životinje nipošto ne vezuju ili sputavaju na bilo koji način, niti kažnjavaju ukoliko odbiju da pokažu poslušnost. Apsolutno svi postupci našeg osoblja prilagođeni su potrebama životinja koje dovodite kod nas, odnosno tome da im svaki dolazak pričinjava zadovoljstvo.

Usluge koje Vam salon Kuca Dobrica nudi su:

- kupanje
- šišanje pasa
- trimovanje
- furminiranje
- rašćebavanje dlake

Prilikom svog rada koristimo isključivo profesionalnu kozmetiku i preparate za negu dlake i kože Vašeg ljubimca. Tretirajući sve tipove dlaka od one duge, preko svilene, do kratke, oštre i kovrdžave, nastojimo da Vašem ljubimcu podarimo besprekoran izgled u svakom trenutku.

Posedujemo takođe i posebne kade namenjene za sređivanje pasa velikih rasa. Nešto zahtevniji posao od rada sa malim pasminama, tretman nad većim rasama zahteva specijalno prilagođenu kadu u koju mogu sami da uđu i izađu čak i ako se otežano kreću, u kojima je moguće temeljno okupanje istih.

Naš salon za kućne ljubimce je i u ovom slučaju hteo da Vam izađe u susret i omogući da Vašem velikom nerazdvojnom prijatelju pružite savršen tretman i negu koju zaslužuje, u prijatnom ambijentu, prilagođenom njegovoj veličini.

Pored klasičnog sređivanja kućnih ljubimaca, bavimo se pripremom pasa za izlozbe po standardu za svaku rasu.

Takođe Vam nudimo usluge:

- medicinski tretman kože i dlake
- tretmani protiv buva
- higijena ušiju i sečenje noktiju

Salon Kuca Dobrica radi po principu zakazivanja tretmana, pa Vas molimo da nas unapred pozovete i najavite Vaš dolazak, kako bi Vašem ljubimcu mogli da posvetimo našu nepodeljenu pažnju.

Sređivanje kućnjih ljubimaca i priprema za izložbe.

Kontakt informacije:

Ime: Kuca Dobrica
Adresa: Ratka Mitrovića 181a
Fiksni: 011/231-03-10
Mobilni: 065/3342-080