SYL GROOM - SALON ZA SREĐIVANJE I NEGU PASA

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

Adresa: Bratstva i jedinstva 28, Borča
Beograd Telefon: 011/272-3469, 064/1300-113
E-mail: salonsylgroom@gmail.com

4/ 5stars

Salon za sređivanje i negu pasa "SYL Groom" je smešten u veoma lepom delu Borče. Nalazi se u ul. Bratstva i Jedinstva 28, sa prilazom iz ul. Ranka Miljića.

U našem salonu kućni ljubimci se tretiraju na najbolji mogući način, nipošto se ne vezuju, ne sediraju, niti fizički kažnjavaju. Sve je prilagođeno tome da se vaši ljubimci osećaju lepo i da im naredni dolazak pričinjava prijatnost i zadovoljstvo.

Usluge pružamo po sistemu zakazivanja termina tako da možemo da pružimo maksimalnu uslugu i u potpunosti se posvetimo sređivanju vašeg ljubimca. Radimo u veoma prijatnom, opuštenom ambijentu prilagođenom tome da se osećate kao kod kuće. Mi, kao osoblje salona,stojimo Vam, takođe, na raspolaganju u vezi sa svim pitanjima vezanim za brigu i negu ljubimaca.Gruming proces traje između 1-5h zavisno od veličine psa, rase psa, kvaliteta i kolicine dlake, kao i od temperamenta vašeg ljubimca.

Sve usluge obavljamo vrhunskim profesionalnim preparatima za negu dlake i kože pasa. Tretiramo sve tipove dlake, od duge, svilene, kratke, oštre, kovrdžave do posebne usluge rašćebavanja umršene, kao i regeneracije ostećene dlake.

U svakom slučaju, ukoliko imate ljubimca ono sto vam je potrebno, to smo mi! Ukoliko imate obaveze tokom dana, a ne možete sa sobom povesti Vašeg ljubimca iz različitih razloga, mi Vam možemo ponuditi da Vaš pas ostane na čuvanju kod nas u toku našeg radnog vremena. Ukoliko niste u prilici da nam dovedete psa, dolazimo mi po Vaseg cetvoronoznog prijatelja!!!

Vas pas je nasa briga! Dodite i uverite se i sami!

S postovanjem,
Mirjana Stojimirovic
Salon "SYL Groom"