Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SYL GROOM - SALON ZA SREĐIVANJE I NEGU PASA

SYL GROOM - SALON ZA SREĐIVANJE I NEGU PASA

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 18:00
Utorak 09:00 - 18:00
Sreda 09:00 - 18:00
Četvrtak 09:00 - 18:00
Petak 09:00 - 18:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 85, 96

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Salon za sređivanje i negu pasa "SYL Groom" je smešten u veoma lepom delu Borče. Nalazi se u ul. Ratnih vojnih invalida 76b.

U našem salonu kućni ljubimci se tretiraju na najbolji mogući način, nipošto se ne vezuju, ne sediraju, niti fizički kažnjavaju. Sve je prilagođeno tome da se vaši ljubimci osećaju lepo i da im naredni dolazak pričinjava prijatnost i zadovoljstvo.

Usluge pružamo po sistemu zakazivanja termina tako da možemo da pružimo maksimalnu uslugu i u potpunosti se posvetimo sređivanju vašeg ljubimca. Radimo u veoma prijatnom, opuštenom ambijentu prilagođenom tome da se osećate kao kod kuće. Mi, kao osoblje salona,stojimo Vam, takođe, na raspolaganju u vezi sa svim pitanjima vezanim za brigu i negu ljubimaca.Gruming proces traje između 1-5h zavisno od veličine psa, rase psa, kvaliteta i kolicine dlake, kao i od temperamenta vašeg ljubimca.

Sve usluge obavljamo vrhunskim profesionalnim preparatima za negu dlake i kože pasa. Tretiramo sve tipove dlake, od duge, svilene, kratke, oštre, kovrdžave do posebne usluge rašćebavanja umršene, kao i regeneracije ostećene dlake.

U svakom slučaju, ukoliko imate ljubimca ono sto vam je potrebno, to smo mi! Ukoliko imate obaveze tokom dana, a ne možete sa sobom povesti Vašeg ljubimca iz različitih razloga, mi Vam možemo ponuditi da Vaš pas ostane na čuvanju kod nas u toku našeg radnog vremena. Ukoliko niste u prilici da nam dovedete psa, dolazimo mi po Vaseg cetvoronoznog prijatelja!!!

Vaš pas je naša briga! Dođite i uverite se i sami!

S poštovanjem,
Mirjana Stojimirović
Salon "SYL Groom"

Foto

SYL GROOM - SALON ZA SREĐIVANJE I NEGU PASA Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd
SYL GROOM - SALON ZA SREĐIVANJE I NEGU PASA Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd
SYL GROOM - SALON ZA SREĐIVANJE I NEGU PASA Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd