Zatvori
SERVIS ŠIVAĆIH MAŠINA ISAKOVIĆ Šivaće i štrikaće mašine Beograd

SERVIS ŠIVAĆIH MAŠINA ISAKOVIĆ

Šivaće i štrikaće mašine Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Dostava Izlazak na teren

PO POZIVU DOLAZIMO NA VAŠU LOKACIJU I SERVISIRAMO ŠIVAĆE MAŠINE

Glavne delatnosti naše radnje uključuju prodaju i servisiranje šivaćih mašina u Beogradu. Ovim poslom bavimo se preko trideset godina.

Na raspolaganju su Vam sledeće usluge naše radnje:

popravka šivaćih mašina
– prodaja igala za šivaće mašine
– prodaja zupčanika za šivaće mašine
servis (servisiranje) šivaćih mašina
– prodaja šivaćih mašina
– prodaja mašina za šivenje
popravka mašina za šivenje
– prodaja ulja za šivaće mašine
– prodaja kaiševa za šivaće mašine

Ukoliko se bavite poslom koji zahteva upotrebu šivaćih mašina, sigurno znate koliko se kvalitet isplati i koliko je važno posedovati pouzdanu i kvalitetnu šivaću mašinu. Naša radnja je Vaša prva i najvažnija stanica u nabavci najkvalitetnijih šivaćih mašina ili popravci i održavanju istih. U ponudi imamo veliki izbor proizvođača i modela tako da ćete sigurno biti u stanju da pronađete ono idealno za Vaše potrebe.

Kupovina i posedovanje kvalitetne šivaće mašine je samo prvi korak – održavanje i profesionalna popravka u slučaju kvara su podjednako važni. Kod nas možete pronaći najsposobniji servis za šivaće mašine u regionu koji na VAŠ POZIV dolazi na Vašu lokaciju i brzo i efikasno popravlja i održava Vaše mašine. Bavimo se svim vrstama servisiranja, popravki o održavanja, stručno i povoljno. Naši dugogodišnji a i novi klijenti kojih je svakog dana sve više, cene našu posvećenost poštovanju rokova i održavanja najviših standarda kvaliteta, što je ujedno i tajna našeg uspešnog postojanja od preko tri decenije. Kod nas su Vam na raspolaganju ne samo usluge servisiranja već i prodaja sve potrebne opreme i delova za Vašu šivaću mašinu, poput ulja, kaiševa, igala, zupčanika i sličnih elemenata.

Molimo da stupite u kontakt sa nama ako su Vam potrebne dodatne informacije ili pomoć. Dolazimo na Vašu lokaciju u opštinama Beograda:

Zvezdara
– Čukarica
– Zemun

Palilula
Voždovac
Savski Venac
Novi Beograd
- TC Danubius Smederevo