Zatvori
CENTAR ZA STRANE JEZIKE LIVINGSTON Škole stranih jezika Beograd translate.Član 5 godina

CENTAR ZA STRANE JEZIKE LIVINGSTON

Škole stranih jezika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 17:00
Utorak 10:00 - 17:00
Sreda 10:00 - 17:00
Četvrtak 10:00 - 17:00
Petak 10:00 - 17:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

 • Autobus: 79, Ada 4
 • Tramvaj: 5, 6,7L, 14

Dodatne Lokacije

Naša škola ima dugu tradiciju. Osnovana je 1993. godine pod imenom Škola za strane jezike BAMI, a od 2009. godine nosi naziv Centar za strane jezike Livingston.

Ponosni smo na činjenicu da je kroz naš Centar prošlo više hiljada polaznika svih uzrasta koji su stečeno znanje uspešno primenili u daljem obrazovanju i radu.

Zahvaljujući stručnom i posvećenom timu nastavnika, pedagoga i saradnika u nastavi, radu u malim grupama i prijatnom okruženju, proces učenja stranog jezika je aktivan, ličan, zanimljiv i uspešan.

Centar LIVINGSTON organizuje:

 • tečajeve stranog jezika
 • dnevni boravak za školsku decu

TEČAJEVI jezika

 1. engleski
 2. francuski
 3. za sve uzraste i nivoe znanja
 4. opšti i specijalizovani/poslovni
 5. za firme
 6. za polaganje međunarodnih ispita

Cambridge – od Young Learners do C2, IELTS

TOEFL

 1. kao podrška školskom gradivu
 2. kao pripema za prijemni ispit
 3. online i kombinovani, posebno krojeni za poslovne ljude i firme

DNEVNI BORAVAK za osnovce

Od 2017. godine na lokaciji Jaše Prodanovića 10, blizu Botaničke bašte, organizujemo produženi boravak za decu školskog uzrasta. Boravak je osmišljen kao mesto gde deca dolaze pre, odnosno nakon škole kako bi završili svoje obaveze na posebno osmišljen način koji odgovara potrebama svakog deteta. Uz primarni cilj rada boravka a to je savladavanje školskog gradiva, važno opredeljenje škole je i rad na razvijanju individualnih sposobnosti i posebnih sklonosti dece.

Dnevni boravak nalazi se u mirnom i bezbednom delu Palilule u blizini sportskih centara, parkova i ustanova koje pružaju mogućnost organizovanja brojnih zabavnih aktivnosti za decu

EVROPSKA DIMENZIJE  Centra Livingston  YALS

Centar Livingston je jedan od osnivača i dugogodišnji član Udruženja vlasnika škola stranih jezika- YALS, osnovanog 1999. godine ,  čiji je cilj da promoviše kvalitet u nastavi stranih jezika u skladu sa najvišim standardima Evropske asocijacije za kvalitet jezičkih usluga -  EAQUALS. YALS je od 2001. pridruženi član Evropske asocijacije za kvalitet jezičkih usluga -  EAQUALS, a nivoi znanja stranog jezika prilagođeni su nivoima Saveta Evrope po CEFR.

Foto