Zatvori
DR MAJA CVETKOVIĆ STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Snimanje zuba Beograd translate.Član 5 godina

DR MAJA CVETKOVIĆ STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Snimanje zuba Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 25p, 74

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking

MC SNIMANJE ZUBA - DIGITALNI ORTOPAN!
Aparate za snimanje zuba koje posedujemo, najnovije su generacije, proizvedeni 2017. godine, sa minimalnim dozama zračenja prilikom snimanja zuba. Poseban program za dečije snimanje zuba sa redukovanim zračenjem. 

"dr MAJA CVETKOVIĆ" STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BEOGRAD

Stomatološka ordinacija dr Maja Cvetković nalazi se u Beogradu, u ulici Mirijevski bulevar 41ž.

Zadovoljstvo svakog pacijenta je naš prvi prioritet. Punu pažnju poklanjamo izboru kvalitetne stomatološke opreme i najkvalitetnih materijala koje koristimo u radu, zaštitne opreme kao i čistoći stomatološke ordinacije. Stomatološku ordinaciju vodi doktor stomatologije Maja Cvetković, sa višegodišnjim iskustvom u stomatološkoj praksi. Ponosni smo na činjenicu da pored pacijenata sa sa opština Palilula i Zvezdara, Mirijevo i Karaburma imamo i veliki broj pacijenata iz ostalih delova Beograda kao i pacijente iz inostranstva koji su prepoznali kvalitet i ukazali nam svoje poverenje. 

Pregledi u stomatološkoj ordinaciji su BESPLATNI. Naš stomatolog će imati pravi savet za vas. Pozovite i zakažite pregled!

Proverite cene stomatoloških usluga u Beogradu, pogledajte Cenovnik na sajtu stomatološke ordinacije i slike naših radova.

PRUŽAMO ŠIROKU PALETU STOMATOLOŠKIH USLUGA:

preventivna stomatologija (uklanjanje mekih naslaga, peskiranje zuba, ultrzvučno uklanjanje zubnog kamenca…)
konzervativa (kompozitne-bele i amalgamske plombe, lecenje kanala korena zuba...)
- estetska stomatologija (beljenje zuba, estetske bele plombe…)
stomatološka protetika (metalo keramičke i porcelanske krunice i mostovi, totalne i parcijalne proteze
paradontologija (obrada parodontalnih džepova, gingivektomija, frenektomija…)
kvantna medicina u stomatologiji (lečenje hroničnih oboljenja, umanjenje bolnih stanja, neuralgija…)

Kontaktirajte nas za detaljnije informacije o stomatološkim uslugama koje pružamo. Mogućnost plaćanja čekovima na više rata, platnim karticama, a penzionerima posebna pogodnost mogućnost plaćanja stomatoloških usluga putem penzionog čeka na rate. Imamo potpisane ugovore sa više sindikata u Beogradu, kontaktirajte nas za detaljnije informacije. Partneri smo i MedUniqa i Wiener stadtische dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.


Stomatološka ordinacija dr Maja Cvetković, Beograd, pruža usluge u okviru dentalnog turizma. Činjenica je da su visoke cene stomatoloških usluga u Evropi navele ljude da potraže pristupačniji vid stomatološke usluge i lečenja zuba. U našoj zemlji je dentalni turizam u ekspanziji prvenstveno zbog niske cene rada, malih administrativnih troškova i mogućnosti da koristimo kvalitetne materijale za popravku zuba koji su u skladu sa svetskim standardima. Možete se osloniti na usluge naše stomatološke ordinacije u Beogradu kada je u pitanju efikasnost i kvalitet intervencija. Naravno, mi smo tu da vam pruzimo svu potrebnu pomoć i savete za Vas ugodan boravak u Beogradu.

Veliki broj naših zadovoljih pacijenata najbolja je preporuka stomatološke ordinacije budućim klijentima i garancija kvaliteta naših stomatoloških usluga.

Svratite do naše stomatološke ordinacije u Beogradu i povedite računa o zdravlju i lepoti Vaših zuba. Ne dozvolite da vas strah od zubara spreči da imate lepe i zdrave zube. Vaše zadovoljstvo je naš prvi prioritet !

Foto


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate