Zatvori
DR MAJA CVETKOVIĆ STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Snimanje zuba Beograd translate.Član 10 godina

DR MAJA CVETKOVIĆ STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Snimanje zuba Beograd
  • x social
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 25p, 74

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking

Dobrodošli u stomatološku ordinaciju dr Maja Cvetković, vašeg pouzdanog partnera za sve stomatološke usluge u Beogradu, lociranu na Mirijevskom bulevaru 41ž, na granici naselja Mirijevo i Karaburma. Pod vođstvom dr Maje Cvetković, specijaliste ortopedije vilice, naša ordinacija pruža vrhunske zubarske usluge uz podršku tima od osam doktora stomatologije, uključujući i specijalistu iz oblasti oralne hirurgije.

Naša ordinacija opremljena je najsavremenijom opremom, uključujući i rendgen kabinet za snimanje zuba (digitalni ortopan, 3D snimanje vilice, telerendgen, i intraoralno snimanje zuba). Kod nas možete dobiti kompletne stomatološke usluge na jednom mestu, a to uključuje i snimanje zuba radi potpune dijagnostike.

Pokrivamo sve aspekte stomatologije, uključujući ortodonciju (fiksne i mobilne proteze za ispravljanje zuba), ugradnju implantata, vadjenje zuba i umnjaka, protetske radove poput metalo-keramičkih i bezmetalnih krunica, mostova i proteza, dečiju stomatologiju, plombe i lečenja, kao i estetske procedure. Implantate ugradjuje specijalista ortalne hirurgije dr David Kukolj.

Naši pacijenti imaju fleksibilne opcije plaćanja. Možete platiti gotovinom, platnim karticama, čekovima na 12 rata, ili putem administrativne zabrane na zaradu na 12 rata bez kamate i učešća. Partneri smo Wiener, Uniqa i Generali osiguranja, i pružamo vam mogućnost da usluge platite i putem osiguranja.

U sklopu naše ordinacije, obezbeđen je parking za pacijente, kako biste imali što manje briga prilikom dolaska na svoj pregled ili tretman. Trudimo se da pružimo najbolji odnos cene i kvaliteta, koristimo premijum materijale i savremenu opremu za stomatološke usluge. Vaš osmeh je naša najveća nagrada, i cilj nam je da pored zdravlja vaših zuba i vaš osmeh učinimo savršenim.

Više o stomatološkoj ordinaciji i cene naših usluga možete pogledati na našem sajtu.


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate