Zatvori
SINGI INŽENJERING D.O.O. Software Beograd translate.Član 20 godina

SINGI INŽENJERING D.O.O.

Software Beograd
  • x social
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:30 - 16:00
Utorak 08:30 - 16:00
Sreda 08:30 - 16:00
Četvrtak 08:30 - 16:00
Petak 08:30 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 26, 27, 74, ada4

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Izlazak na teren

Posetite www.singi.shop!

SINGI je partner vodećih svetskih proizvođača rešenja iz oblasti IT sigurnosti, kao što su Acronis, Bitdefender, GData i Kaspersky. Pored distribucije, bavimo se i procenom bezbednosti računarskih mreža i podataka korisnika, pružamo obuke iz oblasti računarske bezbednosti, socijalnog inženjeringa i zaštite od krađe identiteta.

Sa iskustvom od 2001. godine, SINGI je lider u oblasti informatičke bezbednosti u Srbiji i regionu. Fokusirani smo na zaštitu od računarskih virusa, sprečavanje gubitka podataka i njihov oporavak u slučajevima havarija.

S obzirom na sve veću upotrebu računara u svakodnevnom životu, kako kod kuće tako i u poslovnom okruženju, bezbednost podataka postaje ključna tema. Interesovanje za ovu oblast raste, a SINGI pruža različita rešenja za zaštitu podataka i brz oporavak sistema.

Nudimo širok spektar rešenja, uključujući antivirusnu zaštitu, kreiranje rezervnih kopija podataka, upravljanje mrežnim resursima i daljinsku administraciju. Naša prodajna služba će vam ponuditi optimalna rešenja prilagođena vašim potrebama.

SINGI čini život bezbednijim i sigurnijim, obezbeđujući efikasnu zaštitu od savremenih računarskih pretnji. Posetite našu internet prodavnicu i osigurajte svoje digitalno okruženje već danas!

Foto