Zatvori
1, 2, 3 PUNKT SPLAVOVI (EX CUNAMI 4, 5, ROOM) Splavovi Beograd

1, 2, 3 PUNKT SPLAVOVI (EX CUNAMI 4, 5, ROOM)

Splavovi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Nudimo tri splava za proslave na kojima možete organizovati svoje slavlje, momačko ili devojačko veče, rođendan, korporativnu proslavu ili jednostavno provesti dan sa prijateljima na reci. Mi smo nekada radili pod imenom Cunami House 4, Cunami House 5 i Cunami House Room, ali smo se osamostalili kako bismo imali prisniji i profesionalniji odnos prema našim gostima.


PUNKT #1
je splav za izdavanje na kome se može okupiti do 70 ljudi, u prostranom natkrivenom delu sa šankovima i barskim stolovima, ili na terasama na udobnim garniturama uživati u pogledu na reku. Ovaj splav često biraju mladi, jer se mobilijar može dobro reorganizovati za veće proslave rođendana ili matura. Terase su natkrivene letnjim tendama, pa je boravak napolju prijatan i u najtoplijim danima. Prostor je klimatizovan, opremljen rasvetom i profesionalnim ozvučenjem.


PUNKT #2
je prostor za proslave na Savi koji prima do 70 ljudi, koji mogu odabrati natkriveni deo sa šankovima i velikim stolovima i dve terase sa šankovima, stolovima i mrežama za uživanje iznad reke sa pogledom na grad. Terasa ima pergolu sa rasvetom koja obezbeđuje da žurku napolju ne prekine ni kiša. Splav ima spavaću sobu, pa je odličan za višednevni boravak, klimatizovan je, opremljen rasvetom i profesionalnim ozvučenjem.


PUNKT #3
 je mali splav za žurke i celodnevno uživanje na Savi koji prima do 30 ljudi. Splav ima dnevni boravak i čak 3 terase povezane stepenicama, sa pogledom na Adu Međicu, reku i čitav grad sa jedne, a zalazak sunca sa druge strane. Splav je najčešći izbor za devojačke i momačke večeri, manje proslave i rođendane. Splav za izdavanje nudi nekoliko setova garnitura za uživanje za sve koji vole da nazdrave pored reke, ispod nadstrešnice ili pod vedrim nebom.


Na našim splavovima za žurke radi profesionalno, obučeno i licencirano obezbeđenje koje će voditi računa o Vama i Vašim gostima. Mi Vam možemo pomoći sa organizacijom proslave, uz pomoć naših saradnika koji obezbeđuju ketering, piće, barmene, konobare, muziku ili dekoraciju, a među našim dodatnim uslugama sigurno možete pronaći još nešto što će Vam ulepšati slavlje.