Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 6 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 6 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
ATELJE SOFIJA Staklo, stakloresci Beograd translate.Član 5 godina

ATELJE SOFIJA

Staklo, stakloresci Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 19:00
Utorak 10:00 - 19:00
Sreda 10:00 - 19:00
Četvrtak 10:00 - 19:00
Petak 10:00 - 19:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 25p, 25, 39, 18

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

POGLEDAJTE ŠTA SVE MOŽE DA SE NAPRAVI OD STAKLA!!!

Staklo nije hladno, ono daje toplinu prostoru u kome živimo i radimo.

Različitim načinima obrade (peskiranje, savijanje, bojenje, oslikavanje, fuzija) od njega možemo da napravimo slike,lampe,nakit,činije,okvire za ogledala i fotografije, stolove, ukrase na ormanima, frontovima kuhinja… Sve to mogu da budu unikati, zavisno od tehnike kojom se radi.

U radnji ”Sofija”  pored običnih stakala (sve vrste stakala, bušenje, brušenje, savijanje, peskiranje uramljivanje slika) pravimo i unikatne predmete i stakla za različite namene.

Pored toga radimo i sa dekorativnim folijama,peskiranje-obično i u boji. Imamo veliki broj motiva, a može se uraditi i po Vašoj ideji.

Fuzija: stapanje stakala različitih oblika i boja u peći na visokim temperaturama. Posle stapanja može se dodatno ukrasiti peskiranjem u boji, savijanjem, vitražnim lajsnama… Lep ukras za vrata, pregrade, kuhinjske elemente, prozore. Ukrašavaju domove, poslovne prostore, ugostiteljske objekte…

Folije: koristimo ih kao zamenu za peskiranje (peskirna folija) na kojoj se mogu uraditi isti motive kao I peskiranjem. Pogodnost je to,što mogu da se rade I na već ugradjeniim staklima. Radimo i sa folijama i boji, kombinujemo ih sa peskiranjem, Peskirane površine mogu da se tonirati,a skidanjem folije dobijate sasvim nova stakla.
Folije sa printom za kuhinje, plakare i staklene pregrade.

Ogledala: Pored klasičnih obradjenih ogledala i onih u ramovima,imamo vrlo interesantna ogledala ukrašena ramovima radjenim tehnikom fuzije.Raznih su oblika i veličina, možemo raditi po narudžbi tako da sami možete izabrati ono što Vama odgovara. Mogu se doradjivati peskiranjem, bojenjem, vitražnom lajsnom…

Izuzetno lepo ukrašavaju svaki prostor.Lep poklon koji traje mnogo duže od buketa cveća.

Peskiranje i peskiranje u boji: Svi znaju za tehniku peskiranja po različitim  motivima, ali mi imamo i dodatak - peskiranje u boji ! Radi se u pastelnim tonovima I mogućnosti kombinacija su izuzetno velike..Izuzetno je dekorativno i može se prilagoditi Vašem ukusu.

Lampe: Radimo ih tehnikom fuzije,peskiranjem običnim i u boji. Mogu biti oslikane živim bojama kao diskretnim, pastelnim. Stakla mogu biti savijena, raznih veličina i oblika i mogu se prilagoditi prostoru u kome živite i radite. Daju toplu svetlost i poseban ton celom okruženju. Urađene su kompletno od stakla(ipostolja), a oblike i boje možete i Vi da predložite.                                                                                                      

                                           Vidimo se , pozdrav, s.z.r.”Sofija”

 

Tagovi:

Uramljivanje slika, ramovi za slike, lajsne za slike, okviri za slike, Uramljivanje ogledala, ramovi za ogledala, lajsne za ogledala, okviri za ogledala, ogledala, ogledala po meri, ogledala sa ramom, Uramljivanje dresova, uramljivanje goblena, Stakla za kuhinje, printovi za kuhinje, štampa za kuhinje, folije za kuhinje, Stakla za stolove, staklo za sto, ukrasna stakla