COPY PLANET DOO

Štamparije Beograd

Adresa: Carice Milice 7, Stari grad
Beograd Telefon: 011/3036-545, 065/323-4444
E-mail: print@copyplanet.rs
Sajt: www.copyplanet.rs

4/ 5stars

Poštovani klijenti, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ste u prilici da koristite usluge jedne od vodećih kompanija u našoj branši. U našem posedu nalaze se digitalne mašine visoke rezolucije sa kapacitetima od preko 30.000 crno belih i 10.000 kolor otisaka na sat. Digitalnu štampu radimo do formata širine 160cm.

U našoj ponudi nalazi se preko 100 različitih vrsta papira, materijala i medija za štampu. Za povezivanje materijala možemo Vam ponuditi spiralno koričenje, meki povez, booklet povez i tvrdi povez, kao i kompletnu grafičku doradu materijala.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje Vam je na usluzi od 08 do 21h od ponedeljka do subote. U našem timu nalaze se grafički dizajneri i DTP operateri koji će Vam uvek izaći u susret. Takođe možemo se pohvaliti sopstvenim servisom, koji Vam u svakom trenutku garantuje besprekoran kvalitet otiska.

Svim našim klijentima nudimo dostavu materijala.

Ponosni smo što smo za 10 godina rada dospeli u sam vrh digitalnih štamparija. Stalnim ulaganjem u novu opremu i stalno usavršavanje našeg kadra dalo je kao rezultat preko 4.000 zadovoljnih kompanija i preko 15 .000 stalnih klijenata.

Nadamo se da ćete i Vi postati naš stalni korisnik.