Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SPEED REKLAM DOO

SPEED REKLAM DOO

Štamparije Beograd

Korisne informacije

Štamparija sa tradicijom u Beogradu Speed Reklam se nalazi na Novom Beogradu i nudi Vam sve vrste grafičkih i štamparskih usluga, kao i kvalitetna grafička rešenja. U okviru naše štamparije možemo da Vam ponudimo različita kvalitetna rešenja koja će učiniti da proizvodi koje za Vas izrađujemo budu jedinstveni po dizajnu i poruci koju prenose.

Svakom našem klijentu pristupamo individualno i nastojimo da Vam ponudimo originalno idejno rešenje i realizaciju istog u cilju promovisanja Vašeg proizvoda ili usluge na najvišem nivou. Sve poslove koje nam poverite obavićemo uredno, odgovorno i u najkraćem mogućem periodu, štedeći Vaše vreme i novac.

Štamparija Speed Reklam nudi Vam sledeće usluge:

- Štampa velikih formata
- Štampa banera
- Ofset štampa
- Svetleće reklame
- Plotovanje
- Brendiranje automobila
- Katovanje folija
- Brendiranje lokala
- Štampa PVC folija
- Štampanje Majci

Digitalna štampa velikih formata pruža brojne mogućnosti zbog velike širine štampe na različtitm vrstama medija, kao što su PVC folije, cerade, slikarsko platno, canvas platno, poster-papiri. Štampa velikih formata nalazi široku primenu u građevinarstvu, arhitekturi, projektovanju, elektrotehnici i multimediji.

Radimo i sve vrste nalepnice svih oblika, svetleće reklame, pozorska grafika, auto grafika, podne grafike razno reklamni panoi na raznim podlogama. Za sve reklame nudimo Vam kompletnu uslugu od predloga i dizajna, solvetne štampe pa do izrade konstrukcija i montaže.

Roll-up baneri za prezentacije lako prenosivi i jako pogodni za sajamske manifestacije ili vašu kancelariju, postoje u veličinama 0d 85x200cm, 100x200cm, 120x200cm.

Kolorna nalepnica bilo kog oblika prelivena smolom koja je pored zaštite od habanja i skidanja daje 3D efekat Vašem idejnom rešenju.

Ofset štampa uz dugogodišnje iskustvo i adekvatnu opremu u mogućnosti smo da vam ponudimo kvalitetnu izradu: Vizit karti, koverti(uštampavanje gotovih ili pravljenje po vašem idejnom rešenju), memoranduma, letaka, kataloga, ambalaže, postera, kalendara, blokovske robe kao i sve ostalo što spada u domen ofset štampe.

Štampa PVC folija je najčešći vid štampe velikog formata, jer su folije otporne na spoljašnje uticaje i kao takve su najbolje za brendiranje izloga, štandova, automobila, kao i izradu reklamnih panoa i podnu grafiku.

Ukoliko želite da na efikasan način prezentujete Vaše poslovanje ili usluge potencijalnim kupcima, nudimo Vam kompletno brendiranje automobila. Takođe, ako želite da Vaš lokal bude prepoznatljiv u mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletno brendiranje lokala vrlo kvalitetnim folijama.

Štampa banera je efikasan način reklamiranja za unutrašnju ili spoljašnju upotrebu. Materijali od kojih se izrađuju baneri mogu biti poliester, ceradno platno, mesh, koji su veoma otporni na sve atmosferske uticaje.

RADIMO ISPORUKU ŠTAMPANIH MATERIJALA BRZOM POŠTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE!

Radno vreme:
Svaki dan od 00-24h

Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na telefon:

Mob: 065/ 301 50 30
tel: 011/ 215 26 22
fax: 011/ 318 97 30
mail: stamparija.speedgraf@gmail.com

Štamparija Speed Reklam Novi Beograd.

Facebook

Foto

SPEED REKLAM DOO Štamparije Beograd
SPEED REKLAM DOO Štamparije Beograd
SPEED REKLAM DOO Štamparije Beograd