Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ŠTAMPARIJA JOVŠIĆ PRINTING CENTAR

ŠTAMPARIJA JOVŠIĆ PRINTING CENTAR

Štamparije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 42, 47, 48
  • Tramvaj: 3

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Kompanija “Jovšić Printing Centar” zauzela je vodeće mesto na tržištu usluga štampanja zahvaljujući svom visokom kvalitetu i atraktivnim cenama.

Za naš kvalitet rada važnu ulogu ima naša najsavremenija digitalna oprema pomoću koje pružamo usluge poput tampon i sito štampe, digitalne štampe i ofset štampe. Ovaj nivo kvaliteta održavamo sa velikim uspehom već 20 godina. Prateći najviše svetske standarde u našem domenu, na ovaj način danas stojimo kao sinonim za kvalitet, odlične cene i izuzetnu profesionalnost. Ponosni smo što smo dobar primer toga da naše kompanije mogu uspešno poslovati na nivou najvećih svetskih kompanija.

Naš cilj i želja za budućnost je da nastavimo da ostvarujemo sve želje naših klijenata u najbržem mogućem roku i na najkvalitetniji mogući način. Ne samo naša savremena tehnološka oprema već i naš profesionalni tim stručnjaka u Jovšić Printing Centru tu su da u bilo kom momentu realizujemo bilo kakav zahtev uz posvećenost Vašim individualnim potrebama i Vama kao klijentu.

Kao što kaže direktor i vlasnik naše kompanije Printing Centar, gospodin Saša Jovšić – svakoga dana uradimo nešto novo. Na čelu sa njim i njegovim entuzijazmom, istrajnošću i smelim idejama, naš stručni tim izgradio je ime koje danas zauzima visoku poziciju na tržištu i posluje kao partner mnogim kompanijama u našoj zemlji i inostranstvu.

Već gotovo dvadeset godina, prateći viziju gospodina Jovšića, naša kompanija postoji kao vođa na našem tržištu u oblasti izrade štampanih materijala. Uz najsavremenija tehnološka dostignuća za izradu tampon, digitalne, sito i ofset štampe u velikim formatima kao i sve druge usluge poput UV parcijalnog lakiranja na digitalnoj MGI mašini, Printing Centar Jovšić je tu u svakom trenutku da ispuni Vaša očekivanja i opravda Vaše poverenje.

Pružamo usluge štampanja na najrazličitijim proizvodima i materijalu poput: hemijskih olovki, pribora za pisanje, upaljača, markera, rokovnika, bojica, tekstila, traka za mobilne telefone ili ključeve, kuhinjskih setova, torbi, kišobrana i bilo čega što zamislite. Kompanija Jovšić Printing Centar je i generalni zastupnik TAYMAR kompanije iz Engleske, poznatog imena u domenu proizvodnje krilitnih stakala kao i stalaka za flajere, vizit karte, kataloge, brošure, displeje za cenovnike/menije i mnogo toga još.

Naša interna politika kompanije je jednostavna i solidna: kvalitetne, efikasne usluge pružene u dogovorenom roku, zadovoljavanje svih potreba naših klijenata i održavanje reputacije u poslovanju. Pored toga, posebnu pažnju posvećujemo bezbednosti na radu jer cenimo sigurnost naših zaposlenih, kao i zaštiti životne sredine, što činimo uvođenjem standarda:

SRPS ISO 9001:2015 - sistem upravljanja kvalitetom
SRPS OHSAS 18001:2007 - sistem upravljanja zdravljem i bezbednošću na radu.
SRPS ISO 14001:2015 - sistem upravljanja zaštitom životne sredine

Foto

ŠTAMPARIJA JOVŠIĆ PRINTING CENTAR Štamparije Beograd