TNT ŠTAMPA - GRAFIČKE USLUGE

Štamparije Beograd

Adresa: Omladinskih brigada 65b, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/6279-774, 063/1125-059, 064/159-65-44
E-mail: tntbgdstampa@gmail.com

4.5/ 5stars

TNT Štampa nalazi se na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada 65b.

Mi stvaramo jedinstvena rešenja koja će Vas izdvojiti od drugih i poslovanju dati Vaš lični pečat.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve usluge iz oblasti grafičkog dizajna. Tu smo da izađemo u susret svim Vašim željama i potrebama i ponudimo Vam originalna rešenja.

U našoj ponudi su usluge dizajna i pripreme za štampu, kako velikih formata prilagodjenih sajamskim rešenjima, tako i dizajn pratećih materijala. Oblikujemo reklame, brošure, letke, plakate, kataloge, portabl displeje itd. maksimalnu podršku klijentima u pronalaženju najkvalitetnijih dizajnerskih rešenja uz poštovanje njihovih želja i zahteva.

Usmeravajući raspoloživa sredstva u jačanje proizvodnih kapaciteta i proširenje asortimana uspeli smo u nameri da klijentima obezbedimo kvalitetna rešenja u segmentima poslovanja koji zahtevaju korišćenje štamparskih usluga.

S tim u vezi Vam danas možemo ponuditi sve vrste štampanog materijala u digitalnoj i ofsetnoj tehnologiji, proizvode i usluge koji svojim kvalitetom ispunjavaju visoke standarde .

Flajeri, plotovanje, blokovska roba, fascikle, memorandumi, vizit karte, auto folije, časopisi, reklamni blokovi, plakati, , papirne kese, koverte, kovertiranje itd. samo su deo asortimana koji nudimo. Povoljne cene i poštovanje rokova razlog su više da nam ukažete Vaše poverenje.

Nadamo se da ćete prepoznati naš trud i želju da svi zajedno postanemo još uspešniji!

S poštovanjem,
TNT Štampa