Zatvori
ALEKSANDRA STEVIĆ - STEVIĆ STOMATOLOGIJA Stomatološke ordinacije Beograd translate.Član 5 godina

ALEKSANDRA STEVIĆ - STEVIĆ STOMATOLOGIJA

Stomatološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 20:00
Utorak 12:00 - 20:00
Sreda 12:00 - 20:00
Četvrtak 12:00 - 20:00
Petak 12:00 - 20:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 49

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Više od jedne decenije stomatološka ordinacija Stević Stomatologija brine o  zdravlju vaših usta i zuba. Individualnim pristupom i posvećenošću struci, stekli smo poverenje velikog broja pacijenata. U svom radu koristimo samo najkvalitetnije i klinički potvrđene  materijale. U prijatnom i moderno opremljenom prostoru primenjujući  najnovijje metode i tehnologiju, svakodnevno sprovodimo sve vrste stomatoloških usluga.

Naš tim je posebno specijalizovan za oblast implantologije, protetike i implant-protetike, ali jednako uspešno sprovodimo sve druge stomatološke usluge, iz oblasti endodoncije, estetske stomatologije, konzervative, dečije stomatologije i ortodoncije, parodontologije i hirurgije.

Za naše mališane smo obezbedili i anesteziju bez igle, Comfort-in sistem, kako bi im boravak u našoj ordinaciji bio prijatan i bezbolan.

Posebnu pažnju posvećujemo zaštiti i sigurnosti kako naših pacijenata tako i osoblja. Mere higijene, dezinfekcije i sterilizacije su nam po najvišim svetskim standardima.

Posetite nas i uverite se u kvalitet nasih usluga.


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate