CVEJANOVIĆ STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Triše Kaclerovića 6a, Voždovac
Beograd Telefon: 011/3910-483, 065/3910-483
E-mail: scvejanovic@gmail.com
Sajt: www.ordinacijacvejanovic.com

4.5/ 5stars

Stomatološka ordinacija Cvejanović uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom od 1981. godine. Više od 15.000 pacijenata može da posvedoči o kvalitetu naših usluga, na koje dajemo garanciju od pet godina, bez obzira na tip zahvata. Tri zubara iz iste porodice čine ordinaciju Cvejanović, a da ćete se kod nas osećati okruženim prijateljima garantuje i prostrana baštu za relaksaciju pre i posle zahvata.

Ordinacija Cvejanović svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i trajno rešenim problemima. Posedujemo jednu od najmodernijih zubnih ordinacija u našoj zemlji i uvek smo među prvima koji primenjuju nove materijale, nove uređaje i nove zubarske tehnike.

Zubna ordinacija Cvejanović obezbedila je i besplatan smeštaj za sve pacijente iz inostranstva za vreme trajanja zahvata.

U našoj ordinaciji uspešno se obavljaju sledeći zahvati:

- ugradnja zubnih implanata;
- ugradnja bezmetalnih zubnih krunica;
- ugradnja najsavremenijih zubnih proteza;
- ugradnja dentalnih mostova;
- beljenje zuba i postavljanja faseta;
- svi zahvati u dečijoj stomatologiji;
- ortodontski i hirurški zahvati;
- lečenje i popravka zuba.

Ordinacija radi svakog radnog dana, uključujući rane jutarnje i kasne večernje sate, a svakom pacijentu obezbedili smo besplatan prvi pregled uz preciznu analizu zdravlja usta i zuba.