DAMJANOV DENT

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Trajka Stamenkovića 6, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/2411-921, 064/229-1181

4.5/ 5stars

Ordinacija Damjanov Dent osnovana 2011. godine je stomatološka ordinacija koja pruža sve vrste stomatoloških usluga za Vaš lep osmeh i zdrave zube. Nalazimo se u ulici Trajka Stamenkovića 6/3 na Zvezdari u Beogradu. Upotrebom najsavremenije opreme i materijala, kao i stručnosti našeg tima stomatologa, garantujemo vrhunsku uslugu i uspešno rešavanje svih problema koji se tiču zdravlja Vaših zuba. U prijatnom ambijentu ordinacije Damjanov Dent koja se nalazi na Zvezdari, dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji čine:

- Vladimir Damjanov, doktor stomatologije, trenutno na specijalizaciji iz oblasti oralna hirurgija na Stomatološkom fakultetu u Beogradu
- Jelena Damjanov, specijalista doktor stomatologije

Takođe, našim pacijentima obezbeđujemo mogućnost konsultacije eminentnih profesora sa Stomatološkog fakulteta u Beogradu.

Sa željom da našim pacijentima pružimo najkvalitetniju uslugu konstantno pratimo aktuelne svetske trendove u oblasti stomatologije i trudimo se da idemo u korak sa njima. Naš rad zasnivamo na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu ponaosob, tako što ćemo Vam predložiti najbolje rešenje u datom trenutku.

Stomatološka ordinacija Damjanov Dent nudi Vam sledeće usluge:

- Preventivna stomatologija
- Konzervativna stomatologija
- Estetska stomatologija
- Stomatološka protetika
- Oralna hirurgija
- Parodontologija
- Ortodoncija

Prijatna atmosfera, bezbolan rad i puno strpljenja našeg mladog i stručnog tima stomatologa, ukloniće eventualni strah kod pacijenata i uveriti ih da i kod stomatologa može biti ugodno. Prilikom pregleda i intervencija praktikujemo individualni pristup, a korišćenjem proverenih materijala, garantujemo Vam za kvalitet našeg rada.

Osim pregleda lekara, u stomatološkoj ordinaciji Damjanov Dent možete dobiti i sve neophodne savete o pravilnoj nezi i higijeni usta i zuba. Posetite nas, jer naš tim je uvek tu da Vam izađe u susret i ponudi kompletnu

Radno vreme:
- radnim danima sem sredom: 14-19h
- subota 10-15h 

Facebook stranica: https://www.facebook.com/damjanov.dent

Sindikalna ponuda

U saradnji sa nezavisnim sindikatom policije NSP MUP-a Srbije obezbeđujemo zaposlenima u MUP-u kao i članovima njihovih porodica 10% popusta na sve stomatološke usluge, kao i mogućnost plaćanja na 10 mesečnih rata putem administrativne zabrane na plate zaposlenih. 

Takođe, u saradnji sa Sindikatom Beogradskih elektrana, obezbeđujemo zaposlenima Beogradskih elektrana i članovima njihovih porodica 10% popusta na sve stomatološke usluge, kao i mogućnost plaćanja na 10 mesečnih rata putem administrativne zabrane na plate zaposlenih.