Zatvori
DR KALEZIĆ STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Stomatološke ordinacije Beograd

DR KALEZIĆ STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Stomatološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 19:00
Utorak 11:00 - 19:00
Sreda 11:00 - 19:00
Četvrtak 11:00 - 19:00
Petak 11:00 - 19:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 21A, 22A, 29A, E1

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Stomatološka ordinacija “Dr Kalezić” je sa radom krenula 2013. godine. Osnivač prakse je dr Miloš Kalezić.

Ordinacija “Dr Kalezić” je polivalentna služba koja se bavi svim granama stomatologije. Usko sarađuje sa eminentnim stručnjacima iz oblasti oralne hirurgije, implantologije, protetike, ortopedije vilica, a sve to pod nadzorom osnivača prakse dr Miloša Kalezića.

Cilj ordinacije je dobiti kompletnu uslugu na jednom mestu, od preventive i motivacije pacijenta do rešavanja problema, a uz stalno usavršavanje, obučavanje i uvođenje savremenih aparata i metoda lečenja. Naša ordinacija se profilisala kao porodična ordinacija u kojoj vas očekuje prijatna i topla atmosfera u koju će pacijenti dolaziti sa zaboravljenim strahom kod kuće.

Ordinacija se može pohvaliti velikim poverenjem pruženim od strane pacijenata i konstatntim rastom iz godine u godinu. To poverenje se trudimo da opravdamo maksimalnim angažovanjem i posvećenošću pri svakoj intervnciji kao i korišćenjem materijala renomiranih evropskih i svetskih proizvođača, kao što su: Ivoclar Vivadent, 3M ESPE, Kerr…

Ono čime se ordinacija posebno ponosi je izuzetna saradnja sa zubotehničkim laboratorijama i garancijom kvaliteta protetskih radova, gde se trudimo da pored maksimalne estetike obezbedimo i savršenu funkcionalnost. Praćenje i kontrola radova, kao i zadovoljni pacijenti su najbolji pokazatelj da idemo pravim putem.

Foto


Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate