DR MAJA CVETKOVIĆ STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Dragoslava Srejovića 72p/1, Palilula
Beograd Telefon: 011/4112-419, 064/2455-925
E-mail: stomatolog.majacvetkovic@gmail.com
Sajt: www.stomatologmajacvetkovic.rs

4.5/ 5stars

"dr MAJA CVETKOVIĆ" STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BEOGRAD

Stomatološka ordinacija dr Maja Cvetković nalazi se u Beogradu, ul. Dragoslava Srejovića broj 72p. 

Radno vreme stomatoloske ordinacije: ponedeljak - petak od 10 - 20 h, subotom radi dežurni stomatolog od 10 - 15h. 

Zadovoljstvo svakog pacijenta je naš prvi prioritet. Punu pažnju poklanjamo izboru kvalitetne stomatološke opreme i najkvalitetnih materijala koje koristimo u radu, zaštitne opreme kao i čistoći stomatološke ordinacije. Stomatološku ordinaciju vodi doktor stomatologije Maja Cvetković, sa višegodišnjim iskustvom u stomatoloskoj praksi. Ponosni smo na činjenicu da pored pacijenata sa sa opština Palilula i Zvezdara, Mirijevo i Karaburma imamo i veliki broj pacijenata iz ostalih delova Beograda kao i pacijente iz inostranstva koji su prepoznali kvalitet i ukazali nam svoje poverenje. 


Pregledi u stomatološkoj ordinaciji su BESPLATNI. Naš stomatolog će imati pravi savet za vas. Pozovite i zakažite pregled!

Proverite cene stomatoloških usluga u Beogradu, pogledajte Cenovnik na sajtu stomatološke ordinacije i slike naših radova.

PRUŽAMO ŠIROKU PALETU STOMATOLOŠKIH USLUGA:

- preventivna stomatologija (uklanjanje mekih naslaga, peskiranje zuba, ultrzvučno uklanjanje zubnog kamenca…)
- konzervativa (kompozitne-bele i amalgamske plombe, lecenje kanala korena zuba...)
- estetska stomatologija (beljenje zuba, estetske bele plombe…)
- stomatološka protetika (metalo keramičke i porcelanske krunice i mostovi, totalne i parcijalne proteze, ugradnja atečmena-kukica...)
- hirurgija (vadjenje zuba...)
- paradontologija (obrada parodontalnih džepova, gingivektomija, frenektomija…)
- kvantna medicina u stomatologiji (lečenje hroničnih oboljenja, umanjenje bolnih stanja, neuralgija…)


Kontaktirajte nas za detaljnije informacije o stomatološkim uslugama koje pružamo. Mogućnost plaćanja čekovima na više rata, platnim karticama. Imamo potpisane ugovore sa više sindikata u Beogradu, kontaktirajte nas za detaljnije informacije. Partneri smo i MedUniqa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

Stomatološka ordinacija dr Maja Cvetković, Beograd, pruža usluge u okviru dentalnog turizma. Činjenica je da su visoke cene stomatoloških usluga u Evropi navele ljude da potraže pristupačniji vid stomatološke usluge i lečenja zuba. U našoj zemlji je dentalni turizam u ekspanziji prvenstveno zbog niske cene rada, malih administrativnih troškova i mogućnosti da koristimo kvalitetne materijale za popravku zuba koji su u skladu sa svetskim standardima. Možete se osloniti na usluge naše stomatološke ordinacije u Beogradu kada je u pitanju efikasnost i kvalitet intervencija, kao i besplatan smeštaj za usluge koje iznose preko 1500 eura. Naravno, mi smo tu da vam pruzimo svu potrebnu pomoć i savete za Vas ugodan boravak u Beogradu.

Veliki broj naših zadovoljih pacijenata najbolja je preporuka stomatološke ordinacije budućim klijentima i garancija kvaliteta naših stomatoloških usluga.

Kontakt:

Stomatološka ordinacija dr Maja Cvetković, Beograd
064/2455-925
011/4112-419

email: stomatolog.majacvetkovic@gmail.com
web: www.stomatologmajacvetkovic.rs


Svratite do naše stomatološke ordinacije u Beogradu i povedite računa o zdravlju i lepoti Vaših zuba. Ne dozvolite da vas strah od zubara spreči da imate lepe i zdrave zube. Vaše zadovoljstvo je naš prvi priorit !