KOLOVIĆ DENT STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Tošin bunar 123/1, Novi Beograd
Beograd Telefon: 066/9700-800, 064/1251-635
E-mail: drkolovic@gmail.com

4.5/ 5stars

Stomatološka ordinacija Kolović Dent, svojim pacijentima već godinama pruža stomatološke usluge koje zadovoljavaju potrebe svake osobe koja nam se obrati.

Naše usluge su:

– Oralna hirurgija
– Stomatološka protetika
– Bolesti zuba
– Endodoncije zuba
– Dečija stomatologija
– Ortodoncija zuba
– Bolesti usta
– Bolesti mekog tkiva

Sve vrste stomatoloških problema, odnosno problema sa zubima, ustima i mekog tkiva u ustima, uspešno možete rešiti u našoj dobro poznatoj ordinaciji Kolović Dent.
Tim stomatologa koji rade sa pacijentima broji 5 kvalifikovanih stomatologa koji su Vam svakodnevno na raspolaganju – bilo da ste dete ili odrasla osoba, mi smo tu da Vam pomognemo, i to uz povoljnu cenu. Odlazak kod stomatologa Vam neće više predstavljati patnju. Pomoću našeg ljubaznog osoblja i ambijenta koji opušta, učinićemo da se osećate ugodno i bez tenzije.

Zadovoljni i zahvalni bivši pacijenti govore o našoj stručnosti i ljubaznosti umesto nas. Svakom bolu u usnoj šupljini pristupamo ozbiljno, bilo da se radi o karijesu, paradontopatiji, protetici ili većoj intervenciji oralne hirurgije ili endodoncije.

Naš cilj je Vaš blistav osmeh, zato posetite nas na dobro poznatoj adresi, u neposrednoj blizini Instituta za majku i dete:

Tošin Bunar 123/1, Novi Beograd – Paviljoni.

Osim direktnog dolaska u našu ordinaciju, možete zakazati svoj prvi pregled na telefon:
066/970-08-00
064/125-16-35

Vaša Stomatološka ordinacija Kolović Dent.