Zatvori
LAVIN DENTAL CLINIC Stomatološke ordinacije Beograd

LAVIN DENTAL CLINIC

Stomatološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 19:00
Utorak 11:00 - 19:00
Sreda 11:00 - 19:00
Četvrtak 11:00 - 19:00
Petak 11:00 - 19:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 24, 25, 25P, 26

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Naše radove možete pogledati OVDE

Osoblje u Lavin Dental Clinic stomatološkoj ordinaciji sačinjavaju visoko-kvalifikovani stomatolozi sa godinama iskustva i uspešne karijere iza sebe. Zajedno ulažu sve napore da svojim pacijentima obezbede najbolju moguću stomatološku negu i zdrav osmeh.

Naš cilj je da svojim pacijentima pružimo mogućnost da sve svoje ciljeve u domenu dentalnog zdravlja ispune u potpunosti i budu zadovoljni i zdravi uz individualan pristup i visok kvalitet usluga a po pristupačnim cenama koje odgovaraju vašem budžetu.

Naš tim uključuje profesionalne i visoko-kvalifikovane stručnjake iz raznih domena stomatologije koji se svi trude da svojim pacijentima pruže jedno bezbolno i pozitivno iskustvo.

U svom pristupu koristimo digitalne tehnologije nove generacije i primenu najnovijih metodologija u oblasti implantologije i kozmetičke stomatologije.

Uz moderan pristup, prijateljsku atmosferu i stručne profesionalce koji svoj posao obavljaju po najvišim standardima stomatološke medicine, Lavin Dental Clinic će vas sigurno osvojiti.

Pored svega navedenog, u Lavin Dental Clinic stomatološkoj ordinaciji koristimo svu najsavremeniju opremu i sisteme zarad obezbeđivanja potpune sigurnosti našim pacijentima.

U našoj klinici se nalazi i švedski sistem Nederman Dental Aerosol Suction koji već 75 godina obezbeđuje čist vazduh. Aerosoli nastali tokom stomatoloških intervencija, mogu ugroziti kako pacijenta, tako i osoblje. Zbog toga se trudimo da uz sve mere predostrožnosti obezbedimo pacijentima najviši kvalitet.

Digitalne tehnologije nam omogućavaju komforniji postupak za pacijenta, u Lavin Dental Clinic posedujemo skener najnovije generacije koji pacijentima pruža udobnost, bezbolnost, kraće zadržavanje u stolici od konvencionalnog otiskivanja i digitalnu bazu prikljupljanja podataka.

Naš tim je uradio veliki broj kraljevskih Toronto all on 4 i all on 6 radova i vratio osmeh na lice mnogim pacijentima.
Spec. dr Lazar Jovanović je predavač i instruktor Zimmer Biomet implantnim sistemima i učestvovao je na brojnim edukacijama u regionu i širom Evrope.

lazar.jovanovic@lavin.rs
ordinacija@lavin.rsVrste plaćanja

Kartice