Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ANA IVANOVIĆ

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ANA IVANOVIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 16, 23, 25

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeMi nudimo usluge iz domena opšte i estetske stomatologije u prijatnom ambijentu u ulici Marijane Gregoran 25, na Karaburmi. Naš tim ljubaznih stomatologa će se potruditi da Vaše potrebe budu uvek u prvom planu. Mi negujemo preventivni pristup u zbrinjavanju i trudimo se da plan terapije bude uvek najbolji za svakog individualnog pacijenta. Svaki tretman se detaljno obrazlaže, sa svim mogućim prednostima i nedostacima i pacijent zajedno sa našim timom učestvuje u odluci i izboru terapije.

Nama je od izuzetnog značaja da se kod nas osećate sigurno i prijatno i iako Vam ne možemo obećati da će baš svaka intervencija biti prijatna, ono što možemo obezbediti jeste potpuna bezbolnost u toku stomatoloških intervencija i uslove da se opustite i oslobodite straha od stomatologa.

Mi pratimo svetske standarde kako u pogledu opreme i materijala, tako i u pogledu kontinuiranog stručnog usavršavanja i praćenja najnovijih dostignuća u svetu stomatologije. Zbog svega ovoga, mi nudimo garanciju na svaki naš rad, tako da svi naši pacijenti mogu biti spokojni znajući da nema višestrukih naplata jednog istog rada, a sama terapija se završava onda kada je pacijent u potpunosti zadovoljan postignutim rezultatima.

Naš cilj je da svaki naš pacijent iz ordinacije izađe sa osmehom na licu, osmehom koji odiše lepotom i privlači poglede, koji Vam podiže samopouzdanje i čini vas srećnima.

Kod nas možete dobiti usluge iz domena:

- preventivne stomatologije
- estetske stomatologije
- bolesti zuba
- oralne hirurgije
- stomatološke protetike
- parodontologije
- dečje stomatologije
- ortopedije vilica

* Stomatološki pregled je besplatan.

Foto

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ANA IVANOVIĆ Stomatološke ordinacije Beograd
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ANA IVANOVIĆ Stomatološke ordinacije Beograd
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ANA IVANOVIĆ Stomatološke ordinacije Beograd

Vrste plaćanja

Čekovi