Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR DANKA MILOSAVLJEVIĆ

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR DANKA MILOSAVLJEVIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 20:00
Utorak 12:00 - 20:00
Sreda 12:00 - 20:00
Četvrtak 12:00 - 20:00
Petak 12:00 - 20:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 65, 77, 79
  • Tramvaj: 2, 5, 10

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Stomatološka ordinacija Milosavljević svoj rad i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da vam pružimo lep i pre svega trajno zdrav osmeh.

Ordinacija radi svaki radni dan, a usled dinamike života ili hitnih intervencija svojim pacijentima spremni smo da izađemo u susret prema dogovoru kako u ranijim ili kasnijim satnicama tako i vikendom, a na osnovu ukazanog nam poverenja.
Nakon zakazanog termina, pobrinućemo se za Vaš prvobitni razlog posete, a zatim zajedno razmotriti i analizirati Vaše trenutno stanje i predložiti Vam eventualne dalje mogućnosti poboljšanja Vašeg osmeha ili ukazati na potencijalne probleme koji bi mogli da ga ugroze. Svaki naš pacijent ima pravo na besplatan prvi pregled i preciznu analizu zdravlja svojih usta i zuba.

LEČENJE ZUBA

Usluge lečenje zuba koje pružamo:

Kompozitni ispun (bela plomba)
Inlej paladorski, zlatni (livena plomba)
Inlej keramički (tehnički izrađena keamička plomba)
Retencija parapulparnim kočićem (učvršćivanje plombe)
Retencija pulpalnim kočićem (kod zuba kod kojih je uklonjena srž)
Direktno ili indirektno prekrivanje pulpe
Vitalna ili mortalna amputacija (delimično uklanjanje zubne srži)
Endodontsko (unutarzubno) lečenje jednokanalnog zubaEndodontsko  

Lečenje višekanalnog zuba
Lečenje gangrene

Uklanjanje kanalnog punjenja
Uklanjanje stranog tela iz kanala korena zuba

STOMATOLOŠKA PROTETIKA

Stomatološka protetika nam omogućava da korišćenjem vrhunskih materijala i tehnika, bilo dentalnim implantima, fixnim nadoknadama ili mobilnim protezama restauriramo u potpunosti Vaš osmeh i da ga ponovo učinimo da zablista punim sjajem.
Nakon detaljnog pregleda i analize RTG snimka donosi se detaljan plan i dinamika terapije.

    Bezmetalne krunice su jedna od najnaprednijih usluga koje možemo pružiti našim pacijentima. U današnje vreme preuzimaju sve veći primat u odnosu na metalo-keramičke krune, kako odsustvom metala u svojoj strukturi tako i apsolutnom biokomapatabilnošću. Često se dešava da pacijenti dolaze sa predrasudom da krunice oštećuju zube i skraćuju im životni vek. Važno je napomenuti da korektno napravljena kruna štiti zub koji se nalazi ispod i nekad je to optimalno rešenje.

    Metalo-keramičke krunice su prisutne u stomatologiji već duži niz godina i dan danas predstavljaju krune izbora. Osnovna karakteristika je njena metalna osnova, koja poput kapice prekriva čitav zub. Metalna osnova može biti od legure zlata, koje veoma povoljno deluje na zub i okolne strukture, titanijuma ili od neplemenitih legura. Naša tehnika na metalnu kapicu nanosi vrhunsku prirodnu Japansku keramiku, Shofu, koja se dva puta godišnje vadi iz rudnika i obezbeđuje vrhunske estetske rezultate.

    Keramičke fasete ili viniri u poslednje vreme sve više dobijaju na popularnosti zbog svojih vrhunskih estetskih karakteristika i neinvazivne metode koja se primenjuje prilikom njihove izrade.

ORTODONCIJA

Orotodoncija u današnje vreme postaje sve popularnija grana stomatologije. Promenjen položaj zuba, teskoba i nepravilan zagrižaj sve su to česti uzroci kako karijesa, parodontopatije tako i problema sa govorom i žvakanjem. Najveći razlog za sve veću primenu ortodontskih tretmana je činjenica da samo ovakvim tretmanom Vaši zubi ostaju intaktni, zdravi, adekvatno poređani i jednostavni za održavanje.
Sa ortodontskim tretmanom može se započeti već u dečijem uzrastu što je i najpoželjnije, ali isto tako se sa velikim uspehom mogu rešavati problemi i kod starijih pacijenata, što predstavlja jednu od čestih predrasuda kod pacijenata. Važno je napomenuti da se fiksnim ortodontskim aparatom ”fiksnom protezom” mogu tretirati pacijenti svih životnih dobi.
Najbrži rezultati se postižu u dečijem uzrastu gde se već sa navršenih šest, sedam godina može krenuti u terpiju.
Ortodontska terapija se deli na terapiju Mobilnim aparatom i Fiksnim aparatom.

Mobilni aparati (Dečija proteza)
Mobilni aparat se uglavnom koristi u periodu između sedme i dvaneste godine dok u kasnijim životnim stadijumima gube na efikasnosti.

Fiksni aparati (Fiksna proteza)
Fiksni aparat predstavlja skup bravica, koje se lepe na površinu zuba i lukova koji doprinose pomeranju zuba. Ortodontski tretman fiksnim aparatom traje od jedne do dve godine. Naša ordinacija Vam omogućava širok izbor bravica, preko metalnih, belih do samoligirajućih koji ceo proces značajnu smanjuju na period od šest meseci.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Estetska stomatologija u današnje vreme predstavlja izazov za svakog stomatologa.
Naša ordinacija već 30 godina postiže vrhunske rezultate na polju estetike i konstantnim usavršavanjem trudimo se da ulepšamo svačiji osmeh.

Beljenje zuba

Bezmetalne krune se, za razliku od metalokeramičkih, izrađuju isključivo od keramike. Zahvaljujući odsustvu metala postignuta je potpuna biokompatibilnost i vrhunski estetski rezultat. Shodno tome da nema čelične konstrukcije, svetlost prolazi i prelama se kao kod prirodnog zuba. U današnje vreme postoji mnogo vrsta bezmetalnih kruna ali najveći primat na tržištu ima cirkonijum keramika. Suština bezmetalnih kruna je kompjuterska izrada prilikom koje se skeniranjem otiska i preciznom mašinskom izradom dobijaju krune neverovatne preciznosti.

Foto

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate