Zatvori
ART GALERIJA M Suveniri Beograd translate.Član 10 godina

ART GALERIJA M

Suveniri Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 21:00
Utorak 11:00 - 21:00
Sreda 11:00 - 21:00
Četvrtak 11:00 - 21:00
Petak 11:00 - 21:00
Subota 11:00 - 21:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 24, 26, 31, 37, 44, E9
  • Trolejbus: 19, 21, 22, 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Dostava Parking Izlazak na teren

Galerija M smeštena je u srcu Zemuna, u tržnom centru Zemunikum, na adresi Glavna 18a. Od osnivanja, 15. februara 2001. godine, posvećena je promovisanju umetnika iz Srbije i regiona. U svom asortimanu, pored izuzetnih, vanvremenskih umetničkih slika diplomiranih slikara, poseduje i radove neafirmisanih, talnetovanih slikara novije generacije, koji podjednako plene svojom lepotom i jedinstvenošću. Dela koja su zastupljena su raznih tehnika – ulje na platnu, akvarel, enkaustika, tehnike umetničke grafike. U galeriji su predstavljene i sklupture najpoznatijih vajara u kamenu, bronzi, terakoti i metalu, koje će vas ostaviti bez daha.

Umetnički izraz može imati različite, jednistvene forme, a ujedno i upotrebnu vrednost. U ponudi Galerije M posebno mesto zauzimaju umetnički predmeti od različitih vrsta keramike (majolik, kamenin, porcelain) i upotrebni predmeti od vitražnog i murano stakla. Ovi izvanredni umetnički komadi od najfinijeg materijala ulepšaće vaš dom i ujedno biti od koristi.

Primenjena umetnost čini upotrebu svakodnevnih predmeta lepšim i daje im posebnu, neprocenjivu vrednost. U Galeriji M možete pronaći ručno rađeni, unikatni nakit različitih tehnika za svačiji ukus.
Jedinstvene obrade, unikatnih motiva i vrhunskog kvaliteta, ručno bojene marame i ešarpe, kao modni detalj, mogu biti idealan poklon koji ste namenili sebi ili dragoj osobi, a ručno rađene lampe od prirodnih materijala svakom prostoru će dati posebnost.

Ukoliko želite da darivanje učinite jedinstvenim i nezaboravnim iskustvom ručno rađene čestitke i kese savršeno će krasiti poklon za svaku priliku – rođendane, venčanja, krštenja i sve ostale značajne prilike i povode za slavlje i čestitanje, a originalni, autentični, ručno rađeni suveniri od keramike, drveta i stakla dodatno će ulepšati vaš poklon.

Kupovina umetničkih dela može biti uzbudljiva avantura i izvor uživanja u godinama koje dolaze. Ključ uspeha je da prepoznate koja vrsta umetnosti će zadovoljiti vaše potrebe. Slike mogu oživeti prostor i uneti posebnu atmosferu, skulpture dati dubinu i novu dimenziju, a ručno rađeni predmeti jedinstvenost vašem domu. Ukoliko ne možete da se odlučite, mi vam možemo pomoći. Bilo da kupujete za sebe ili za druge potrudićemo se da vaš izbor bude savršeno prikladan, kreativan i divno upakovan!

Čekamo vas!

Foto


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate