Zatvori
ĐUKIĆ TENISKA AKADEMIJA Teniski klubovi, teniski tereni, škole tenisa Beograd translate.Član 5 godina

ĐUKIĆ TENISKA AKADEMIJA

Teniski klubovi, teniski tereni, škole tenisa Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 00:00
Utorak 08:00 - 00:00
Sreda 08:00 - 00:00
Četvrtak 08:00 - 00:00
Petak 08:00 - 00:00
Subota 08:00 - 00:00
Nedelja 08:00 - 00:00

GSP

  • Autobus: 612, 708, 74, 75, 76, Ada5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Parking

Kako izgleda trenirati u našem klubu možda najbolje opisuje izjava našeg mladog tenisera za Male igrače: “Osećam se kao kod kuće”.

Teniski klub Đukić je porodična ideja koja već godinama unazad za svoje članove, bilo male ili velike, bilo aktivne ili rekreativne, predstavlja sportski, edukativni i prijateljski dom.

Naš klub odlikuje ozbiljnost, profesionalizam i velika posvećenost prema tenisu. U okviru kluba radi akademija koja nudi programe namenjene profesionalnom razvoju tenisera i teniserki, kao i škola tenisa koja je namenjena rekreativcima svih uzrasta.

Glavni ciljevi kluba su razvoj i očuvanje sportskog duha, uz akcenat na stvaranju igrača koji će postati kompletni u mentalnom, fizičkom, taktičkom i tehničkom smislu.

TK ’’Đukić’’ je trenutno na 2. mestu po broju registrovanih igrača u Srbiji.

Infrastrukturu kluba čine:

* 2 otvorena dubl tenis terena na šljaci
* 1 dubl i 2 singl zatvorena teniska terena u teniskoj hali
* Parking od 20+ mesta
* Fudbalski teren za decu
* Muške i ženske svlačionice
* Prostor za fizikalnu i fizioterapiju
* Kafić sa pogledom na unutrašnje i spoljašnje terene

Za polaznike akademije koji se odluče na duži boravak imamo i smeštajne kapacitete udaljene na 1 km od kluba.

Vaši ljubimci su dobrodošli, prostorije našeg kluba su ’’pet friendly’’.

Škola tenisa

Škola tenisa je pravo mesto za sve uzraste koji žele da se rekreativno bave tenisom. Potrebne su vam samo trenerka ili majica, šorts i patike! Naš glavni cilj je da približimo ovaj sport svima, uz ideju da ga upoznaju i zavole. Tenis, kao sport, razvija sve najvažnije motoričke i koordinacijske veštine – eksplozivnost, brzinu, agilnost i izdržljivost. Beli sport utiče pozitivno i na mentalni razvoj jer razvija samopouzdanje, sposobnost delovanja pod pritiskom, kao i socijalne veštine.

Prvi trening je besplatan.

Teniska akademija

Naša teniska akademija nudi više različitih programa za juniore i profesionalce, dok je za početnike namenjena škola tenisa. Treninzi se odvijaju svakim radnim danom između 5 i 6 sati (pripreme za turnire, tehnike, kondicioni treninzi). Teniska akademija nudi i mogućnost školovanja po Cambridge programu (uz dogovor) – u ovaj program uključeni su i individualni treninzi shodno potrebama svakog igrača ponaosob. Program treninga podrazumeva prateću tenisku opremu i rekvizite.

Polaznicima je otvorena mogućnost organizovanja teniskih turnira, kao i putovanja na turnire sa trenerom. Na našoj teniskoj akademiji treniraju igrači od 4 do 30 godina, sa jednom zajedničkom željom – željom da ostvare maksimalni uspeh!

Rekreativni tenis

Naš klub je otvoren za ljubitelje tenisa svih uzrasta koji preferiraju da svoju fizičku aktivnost održavaju uz tenis, najčašće uz društvo svojih prijatelja.

Sportska masaža

Bilo da ste sportista ili se bavite težim fizičkom radom, u našem klubu se možete relaksirati uz sportsku, antistres, relax masažu, terapeutsku masažu leđa, parcijalnu masažu i refleksologiju stopala koje pruža naš visoko-strukovni fizioterapeut.

Teniska liga rekreativaca
Rekreativac može biti svako, bez obzira na svoje teniske veštine - bilo da je potpuni početnik ili iskusni igrač. Za partiju tenisa na TK Đukić, nije potrebna čak ni vlastita oprema, jer svi naši rekreativci dobijaju rekete i loptice besplatno za korišćenje. Ono što očekujemo od naših rekreativaca je da dođu u dobroj raspoloženosti, a za tenisku edukaciju kroz zabavu brinemo mi.

Adresa:
Partizanske Avijacije 1
11000 Beograd

Kontakt:
Fiksni: 011 3187 690
Škola tenisa: 063240057 Bojana
e-mail: uprava@tkdjukic.rs
Web: www.tkdjukic.rs
 
skolatenisadjukic

 


Video