Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
TEPIH SERVIS PANDA

TEPIH SERVIS PANDA

Tepih servisi Beograd

Korisne informacije

Tepih servis Panda nalazi se u ulici Prvoboraca 41d, na granici Rakovice i Čukarice u Beogradu. Nakon dugogodišnjeg iskustva, tačnije od 2007. godine kada smo krenuli sa radom, stekli smo veliko poverenje naših klijenata po pitanju savršene i odgovorne usluge. Tepih servis Panda nudi Vam široku paletu usluga koji će Vašim tepisima vratiti besprekornu čistoću, svežinu i sjaj. Postojimo i radimo sa željom da Vam ponudimo besprekornu uslugu čišćenja tepiha, nameštaja i vaših automobila.

Domen usluga tepih servisa Panda obuhvata:

- Dubinsko pranje tepiha
- Dubinsko pranje nameštaja
- Mašinsko pranje tepiha
- Dubinsko pranje automobila

DUBINSKO PRANJE TEPIHA

Uklonićemo fleke, prašinu, grinje i neprijatne mirise iz Vašeg tepiha do najsitnijeg detalja savremenom tehnologijom i biološki ispitanim hemijskim sredstvima tipa "Suter". Klasičnim pranjem i čišćenjem tepiha ne mogu se ukloniti sve bakterije i sva prašina koja se vremenom nakupila u njima. Kako bi se izbegle mnogobrojne zdravstvene tegobe i alergijske reakcije, koje nečistoće u tepihu mogu izazvati, preporučujemo Vam profesionalno čišćenje koje podrazumeva:

- obeležavanje i merenje
- dubinsko usisavanje (izvlačenje prašine, grinja, dlaka i peska)
- četkanje ( u zavisnosti od vrste materijala i debljine tepiha koriste se odgovarajuće četke i hemikalije)
- ispiranje ekstracionim mašinama
- sušenje u komorama (bez obzira na vremenske uslove i godišnje doba, vraćamo u najkraćem roku)
- pakovanje

Dubinsko pranje radimo KARCHEROVIM nemačkim mašinama.

MAŠINSKO PRANJE TEPIHA

Način pranja se sastoji iz trešenja tepiha, usisavanja tepiha, prskanje i skidanje svih vrsta fleka. Mašinsko pranje tepiha se vrši profesionalnim mašinama i hemijskim sredstvima tipa "Suter" koja su biološki ispitana.

DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA

Vršimo mašinsko dubinsko pranje unutrašnjosti automobila hemijskim sredstvima vrhunskog kvaliteta "Mafra" i "Sonax". Radimo dubinsko pranje auto sedišta, gepeka, tapacirunga, plastika, itd. Verovatno ne možete ni da zamislite koliko se nečistoće sakuplja u unutrašnjosti Vašeg automobila. Pored činjenice da nečista sedišta i drugi delovi vozila mogu da zaprljaju Vašu odeću, prašina na njima može i da naruši Vaše zdravlje. Dubinsko čišćenje sedišta u našem servisu, učiniće Vaše vozilo bezbednim za svakodnevnu vožnju.

Zahvaljujući odličnoj lokaciji, u na granici Čukarice i Rakovice, brzo i lako stižemo do Vaše adrese u gradu. Prevoz tepiha je besplatan na teritoriji ove dve opštine, bez obzira na kvadraturu. Ako želite da osvežite Vaš nameštaj i podarite mu nov izgled, tepih servis Panda nudi Vam usluge dubinskog pranja Vašeg nameštaja, dušeka, jastučića i slično.

U našem radu koristimo profesionalne ekstracione mašine, kao i ekološke i antibakterijske hemikalije koje neće oštetiti Vaš nameštaj. Zahvaljujući velikom iskustvu nudimo Vam maksimalni kvalitet usluge, ljubaznost i profesionalnost. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu usluge i profesionalnosti u radu, stekli smo poverenje velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Svako ko jednom postane naša mušterija, ostaje to zauvek. Proverite zašto!

Kontakt informacije:

Adresa: Prvoboraca 41d
Mobilni: 061/ 244 17 78
Email: info@tepihservispanda.com

 

 

Foto

TEPIH SERVIS PANDA Tepih servisi Beograd