Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
TEPIH SERVIS PANDA

TEPIH SERVIS PANDA

Tepih servisi Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 08:00 - 17:00
Nedelja 08:00 - 17:00

GSP

  • Autobus: 42

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

}

Tepih servis Panda nalazi se u ulici Prvoboraca 41d, na granici Rakovice i Čukarice u Beogradu. Nakon dugogodišnjeg iskustva, tačnije od 2007. godine kada smo krenuli sa radom, stekli smo veliko poverenje naših klijenata po pitanju savršene i odgovorne usluge. Tepih servis Panda nudi Vam široku paletu usluga koji će Vašim tepisima vratiti besprekornu čistoću, svežinu i sjaj. Postojimo i radimo sa željom da Vam ponudimo besprekornu uslugu čišćenja tepiha, nameštaja i vaših automobila.

Domen usluga tepih servisa Panda obuhvata:

- Dubinsko pranje tepiha
- Dubinsko pranje nameštaja
- Mašinsko pranje tepiha
- Dubinsko pranje automobila

DUBINSKO PRANJE TEPIHA

Uklonićemo fleke, prašinu, grinje i neprijatne mirise iz Vašeg tepiha do najsitnijeg detalja savremenom tehnologijom i biološki ispitanim hemijskim sredstvima tipa "Suter". Klasičnim pranjem i čišćenjem tepiha ne mogu se ukloniti sve bakterije i sva prašina koja se vremenom nakupila u njima. Kako bi se izbegle mnogobrojne zdravstvene tegobe i alergijske reakcije, koje nečistoće u tepihu mogu izazvati, preporučujemo Vam profesionalno čišćenje koje podrazumeva:

- obeležavanje i merenje
- dubinsko usisavanje (izvlačenje prašine, grinja, dlaka i peska)
- četkanje ( u zavisnosti od vrste materijala i debljine tepiha koriste se odgovarajuće četke i hemikalije)
- ispiranje ekstracionim mašinama
- sušenje u komorama (bez obzira na vremenske uslove i godišnje doba, vraćamo u najkraćem roku)
- pakovanje

Dubinsko pranje radimo KARCHEROVIM nemačkim mašinama.

MAŠINSKO PRANJE TEPIHA

Način pranja se sastoji iz trešenja tepiha, usisavanja tepiha, prskanje i skidanje svih vrsta fleka. Mašinsko pranje tepiha se vrši profesionalnim mašinama i hemijskim sredstvima tipa "Suter" koja su biološki ispitana.

DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA

Vršimo mašinsko dubinsko pranje unutrašnjosti automobila hemijskim sredstvima vrhunskog kvaliteta "Mafra" i "Sonax". Radimo dubinsko pranje auto sedišta, gepeka, tapacirunga, plastika, itd. Verovatno ne možete ni da zamislite koliko se nečistoće sakuplja u unutrašnjosti Vašeg automobila. Pored činjenice da nečista sedišta i drugi delovi vozila mogu da zaprljaju Vašu odeću, prašina na njima može i da naruši Vaše zdravlje. Dubinsko čišćenje sedišta u našem servisu, učiniće Vaše vozilo bezbednim za svakodnevnu vožnju.

Zahvaljujući odličnoj lokaciji, u na granici Čukarice i Rakovice, brzo i lako stižemo do Vaše adrese u gradu. Prevoz tepiha je besplatan na teritoriji ove dve opštine, bez obzira na kvadraturu. Ako želite da osvežite Vaš nameštaj i podarite mu nov izgled, tepih servis Panda nudi Vam usluge dubinskog pranja Vašeg nameštaja, dušeka, jastučića i slično.

U našem radu koristimo profesionalne ekstracione mašine, kao i ekološke i antibakterijske hemikalije koje neće oštetiti Vaš nameštaj. Zahvaljujući velikom iskustvu nudimo Vam maksimalni kvalitet usluge, ljubaznost i profesionalnost. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu usluge i profesionalnosti u radu, stekli smo poverenje velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Svako ko jednom postane naša mušterija, ostaje to zauvek. Proverite zašto!

Lokacija koju pokrivamo dostavom je Čukarička Padina, ostale lokacije po dogovoru.

 

Foto

TEPIH SERVIS PANDA Tepih servisi Beograd