Zatvori
TIP TOP SERVIS Tepih servisi Beograd translate.Član 5 godina

TIP TOP SERVIS

Tepih servisi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 18:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 601, 602, 603, 604, 605, 610

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

TIP TOP tepih servis se nalazi na glavnom surčinskom putu (ka aerodromu) ulica Vojvođanska 396a. Jedan je od najvećih i najkompletnijih servisa u zemlji u ovoj oblasti. Naš poslovni prostor ima 1100m2 . Posedujemo servis za pranje, 2 magacina, 4 komore za sušenje.

TIP TOP se bavi pranjem tepiha, mebla, svih vrsta tvrdih podova, poliranje i pranje mermera, parketa, PVC poda.

Takođe, radimo specijalna generalna čišćenja posle završnih radova u građevinarstvu, posedujemo ekipe koje mogu da u najkraćem roku dođu i srede Vaš prostor i oslobode Vas svake brige vezane za pitanje higijene. Višegodišnji rad i iskustvo Vam garantuje da dobijete uvek ono što ste ugovorili. Od svih profesionalnih servisa u gradu uvek smo se izdvajali po ponuđenim ponudama u odnosu cena-kvalitet.

USLUGE
-   Mašinsko pranje tepiha i etisona
-   Mašinsko pranje nameštaja
-   Mašinsko pranje tvrdih podova
-   Generalna čišćenja
-   Poliranje tvrdih podloga

PRANJE TEPIHA
-    Dolazak po Vaše tepihe i vraćanje su besplatni.
-    Mogućnost pranja tepiha i mebla na nameštaju u Vašem stanu.
-    Vaši tepisi su naša briga.
-    Prilagođavamo način pranja u zavisnosti od vrste materijala Vaših tepiha, pranje tepiha vrši se na profesionalnim mašinama sa specijalnim uvoznim ekološkim hemikalijama (antibakterijsko, antialergijsko).
-    Ekstracione mašine sa mokrim pranjem ili singledisc mašine sa suvim pranjem skidaju fleke uz pomoć hidrousisivača velike snage (usisne moći).
-    Odstranjujemo svu prašinu (grinje) koja se zavukla u najdublje slojeve Vaših tepiha.
-    Imamo 2 vrste pranja tepiha: dubinsko mokro sa ispiranjem i polu-suvo..
-    Koristimo specijalne mašine za trešenje tepiha.
-    Posedujemo komore za sušenje tepiha, tako da smo u mogućnosti da Vam vratimo oprane I osušene tepihe u rekordnom roku, bez obzira na vremenske uslove i godišnje doba.
-    Zamena resa, porubljivanje i opšivanje tepiha.
-    Veliki popusti za veće kvadrature!

PRANJE NAMEŠTAJA
Pranje Vašeg nameštaja, garnitura, ležajeva, dušeka, jastučića, stolica, fotelja, kancelarijskog i ugostiteljskog nameštaja vršimo sa profesionalnim ekstracionim mašinama i specijalnim alatima i vrhunskim ekološkim i antibakterijskim uvoznim hemikalijama. Imamo terensku službu sa bogatim iskustvom u toj oblasti, tako da možemo da garantujemo maksimalni kvalitet za ovu vrstu dubinskog pranja. Posle ovog tretmana Vaš nameštaj ne samo da će izgledati kao nov, nego će Vam prijati zdrav boravak na njemu, posle odstranjenih grinja, bakterija i raznih nečistoća.

Mašine za pranje tepiha, nameštaja, za autoperionice i profesionalna hemija za čišćenje.

Naš servis Tip Top ima godine iskustva i svojim klijentima nudi sveobuhvatan program proizvoda za rad tepih servisa na jednom mestu po atraktivnim cenama. Nudimo sledeće proizvode:

Centrifuga za tepihe, ekstrakcije za mebl, automatska mašina za pranje tepiha, mašine za vezivanje tepiha,  „finish“ mašina, četkara, hidrousisivač, oprema za sušare, kompresori, heftalice za tepihe, „singl disc“ mašina, usisivač sa četkom, ekstrakcije za nameštaj, oprema za autoperionice, tresač prašine za tepihe, mašine za autoperionice, profesionalna hemija za pranje tepiha, pribor i alati za tepih servise, pomoćna sredstva za tepih servise, rezervni delovi...


Adresa:
Vojvođanska 396a, Beograd
(glavni surčinski put ka aerodromu)

Telefoni:
011/31-40-555
011/6355-360
011/3140-403

Mobilni:
065.84.42.974
062.670.812
E-mail:
tiptopservis@yahoo.com


Video

Vrste plaćanja

Čekovi